sampon Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 hledal jsem někde obrázkovej návod ja ji prostě rozdělat, ale co šlo vycvaknout to je pryč a zbytek vč.držáku pásu je tam pořád. Dík za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sampon Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 díky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
llug Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Zdarec díval sem se na odkaz od Haryka a zajímá mne jestli se dají někde sehnat plastové pitlovynky jako např 4...40 atd . díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filas1 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Myslím, že v Peugeotu se dá koupit všechno. Mě kdysi sedačka vypadla z auta a polámali se na ní nějaké plastové části. Kupoval jsem tyto díly nové v Peugeotu ve Francii, stálo mě to asi 30E :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
llug Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 No já se ptal v peugeotu a údajně je celé části za 2500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts