Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno
co se bude dít,když nedojdou žádný kandidátky?

toho se nebojím, jen straším ...

když jsem byl malej strašili mě že když nebudu jíst budu malej , nejedl jsem a hle...

Odesláno
taky si myslim :), a taky myslim, ze by bylo dobre, kdyby vedeni informovalo, kolik kandidatek (ne jmenovite), ale kolik ji dorazilo. V urcitem casovem useku. Treba se nekdo chytne, komu to nebude lhostejne....

zatím dvě

Odesláno

ale ja ako nestranny pozorovatel sa ani nedivim ze to speje do zahuby,

vid za posledny polrok co sa tu udialo. na tomto sa uz len malokto bude podielat

a aj ked sa niekto najde, bude mat nulovy respekt a pochopenie. o par clenoch viem

ktory by to radi skusili, ale nemaju odvahu sa do toho pustit.

ja osobne by som to prezil a svet sa nezruti, mozno sa ponauci

z toho nejedno zdruzenie, alebo nastane pripad druhy ze sa ponaucia tu na fore a

daju sa dohromady a podrzia a vytiahnu klub z krizy, v ktorej sa nachadza.

verim ze bude variant dva.

[upravil dne 22/3/13 21:04 od Marcel00]

´

klub v zaden krizi není , to že se tu na foru diskutuje je normalni a normalnější je že se tu párkrát nepohodnem , no a? myslim že každej rok se něco takového dělo aspoň za mého vedeni určitě :D

Odesláno
pe.tr forum sa vypnut nemusi, kludne by som si vedel predstavit ze bude bezat nadalej

a kludne pod spravou niekoho tu z nas. je tu spusta cennych informacii ktore vypnutim

by bola obrovska moralna skoda ho len tak vypnut. ak to budete chciet spravit, povedzte mi o tom

skor ako to vypnete...

verim ze k tomu vypnutiu ani zaniku nedojde.

[upravil dne 22/3/13 21:04 od Marcel00]

to je právě ten omyl , Peugeot klub není davno jen forum na nějake adrese.

Odesláno
Ono páni Přema a Pe.TR pokial všetko funguje alebo sa všetko len tlačí pred sebou tak sa vedie dobre.

jsou jen dve věci které jsme před sebou tlačili, jednu jsme vyřešili druhou šeším já a je před předáním právním osobám. o ničem dalším co by klub nějak narušovalo či něco podobně nevím.

Aj keď dúfam že pe.trove rozhodnutie nekandidovať neovplyvnili posledné veci ktoré sa preberali medzi SK a CZ stranou? Môj názor je a aj má moju podporu a bol by som rád aby svoje rozhodnutie ešte raz prehodnotil. Veci sa začali riešiť a sme predsa len ľudia a koľko ľudí toľko názorov a možnosti podania vecí. Nemyslím si že bude dobré vzdať sa v polke vojny v ktorej sme sa rozhodli pre týchto riadnych členov niečo vybojovať a zlepšiť. Aj ked niekedy to nie je med lízať.:papa:papa

mé rozhodnutí dále nekandidovat at se to zda a nekdy jsem se otom zminil tak v samotnem celku není kvůli Peugeot klubu jako takovému ale zduvodu osobních . vysvětlím dále.

[upravil dne 24/3/13 17:37 od Pe.Tr]

Odesláno
Veľké zmeny a rozhodnutia si aj v histórii vždy našli svojich priaznivcov ale aj odporcov.

Podľa mňa je obdobie 2 roky pomerne krátke na to aby zmeny začali prinášať svoje ovocie v podobe uznania . Domnievať sa že vám budú po dvoch rokoch radikálnych zmien všetci len nadšene tlieskať je trošku naivné. Samozrejme je to pochopiteľné, že to je pre vás demotivujúce a znechucujúce ,ale na druhej strane tiež si myslím že odísť predčasne z boja a pri prvých problémoch alebo ostrejších výmenách názorov je podľa mňa to najjednoduchšie.

Ja si naopak od vás myslím ,že práve kandidatúra do ďalšieho volebného obdobia a výsledky volieb by vám dali čiastočnú odpoveď či si to už začínajú ľudia uvedomovať.

[upravil dne 23/3/13 11:02 od Juve]

tohle je uplně mimo příspěvek , jsem ve vedení 5 let a za mnou je toho spousty hotoveho ,další se tvoří.myslim že je to rozjeté velmi dobře a proto vím že muj odchod je v dobu kdy je to vhodne , tedy na vzestupu klubu.

Odesláno
Jak to tak všechno čtu a pozoruji, tak nám ten Nový rok 2013 nezačal zrovna nejlépe. Ať se jedná o mě, ale hlavně o P-C. Je pravda, že jakmile si zapnu pc, tak první kliknutí vede na fórum P-C. Nevím, co se to děje. Nejdříve Kurt, pak Pe.Tr a nakonec i Přema. Kluci, co se to děje? Je pravda, že jsou období pohody, ale bohužel i se dostaví krize, kterou je nutno překonat. Je to takový koloběh, dalo by se říci.

Domnívám se, že by bylo dost kruté a nepříjemné, kdyby P-C musel ukončit svoji existenci anebo by jeho kvalita upadla.

Ted by se mělo ukázat zdravé jádro P-C a podpořit vedení a hlavně stát za ním a né se jen hádat a osočovat bez důkazů!!! To je zbabělost!!! Přestaň te se hádat a chovej te se jako homo sapiens a né jako nevzdělanci. Některé osočování opravdu zavánělo o pravou ,,českou facku\". Pokud by pomohla, tak to bych byl raději, než aby tu někteří křivě osočovaly z nepravdy či polopravdy.

Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal, ale ve své práci se bohužel setkávám často se lží a nepravdou. Tak prosím, alespoň zde buďme, rozumí.

Jinak já jsem si členství prodloužil, jelikož stále je pro mě P-C něco víc, než jen fórum na pc. Kdo mě zná, tak ví, o čem mluvím. I když moc času není, tak rád jdu na fórum P-C. Jsou tu bezva lidi, kteří pomohou a některými se znám osobně (servisman, Roky, Ferry, Koblih69, Švejk, Mef, Přema, Pe.Tr(telefonicky), Medvěd, Radek Hurvajz a další = omlouvám se, že jsem všechny nenapsal).

Proto apeluji a prosím nejen Pe.Tra či Přemu, aby vše přehodnotili a skrze některým ,,lidem\" neházely flintu do žita a překonaly danou krizi a ať věří zdravému jádru členů P-C, kterých je většina, je podrží a bude za nimi pevně stát ! Alespoň já to mohu říci.

Pe.Tr, zvaž své rozhodnutí a i nadále kandiduj. Uvidíš, jakou budeš mít podporu v členské základně. Prosím nejen já, ale i ostatní, s kým jsem mluvil či si psal.

pravdy polopravdy lži a obvinovani tady bude vždy , je to spíše zavisti z funkce asi , přitom to není funkce ale chut chtit něco pro klub dělat , chut se vytrací je potřeba nahradit někým kdo chut ma.
Odesláno
OK406 : Souhlasim s Tebou, otazka, zda to k necemu bude. Kdyby mel klub zaniknout a forum OFF to snad budu radeji kandidovat i ja jen aby tam nekdo byl - jenze to je prave ono. Prihlasit se a delat to \"z povinnosti\" jak pise vyse Premek to bude stat za hovno :( Ach jo !
přihlašeni z povinnosti posune o klub dal časově o dva roky , odnesou to ti co ve vedeni něco delat budou , forum-klub bude žít...proč ne? v prvním vedení co jsem byl to tak bylo.
Odesláno
jak psal Stibto,pokud by to mělo zaniknout tak bych snad i kandidoval,asi bych nebyl moc přínosem,ale něž aby PC zanikl.....:myslim
naopak , věřím že v hlídaní inzerce, komerce bys byl z nejlepších - ber to jako jouk-rejp :D ...ale promysli to ;):papa
Odesláno
Stoprocentní souhlas s OK406. Současné vedení klubu nasadilo laťku vysoko a bylo by škoda aby to upadlo. Ovšem musím uznat že to co se v poslední době probíralo na fóru bylo značně znechucující a demotivující. Nedovedu si ale představit klub bez předsedy Pe.Tra, Přemy a ostatních. Kluci, ještě jednou to přehodnoťte:myslim:papa
pravdu sice máš , ale za mně to není 100% důvod konce aktivní učasti na klubu.
Odesláno

Petře, ve spoustě kroků s tebou nesouhlasim (ale to je normální věc, nikdo by něměl s nikým být za jedno), ale musím uznat, že poslední tvoje odpovědi jsou na místě, jsou věcné a prostě celkově OK ...

Za mě taky musim uznat, že budeš těžko nahraditelnej, ale stzejně tak si to spousta lidí myslela o Mašinkovi a Medvědovi ... Ale jak i napsal někde Oddie, musí si všcihni uvědomit, že nic se nerozvíjí a nekvete věčně - je to klasickej jev! Takže bych pro nový vedení nebral jako závazek, že by měli klub rozvíjet více a více a dál a dál, ale primárně ho udržovat v chodu a POHODĚ pro stávající členy ...

Každopádně celému odstupujícímu vedení DÍKY - práce je to určitě nezáslužná a málokdo ji oceňuje!!

Odesláno
Radku nerozciluj se vzdyt tohle je normalni (bohuzel) i v te jiz zminovane politice :) Prece nekdo je u koryta a ostatni vsichni jen v hospode nad skopkem pi*uji jak by to umeli lip :D

A jestli to neni tajne - proc Tobe se nechce do vedeni ? :) Pracovni vytizenost ?

No nemam na to nervy, a pak ani to není nic po mou hlavu. Lepši takhle nezavislej

Jinak pokud by tu někdo říkal že on by to uměl líp tak to beru, to je jak říkáš normální, ale tady je to tak že všichni ukazují na jinýho že ten by to dělal líp, to mi přijde tak trochu nenormální

[upravil dne 23/3/13 12:56 od Radek Hurvajz]

Radek bude skvělej superadmin , ten musí byt nezavislej a tak trochu drzet ruku nad vedenim :D aby nedělalo něco nekalého - takova sojka řádných členů :D

tak mi ho necpěte do vedeni :D

Odesláno
Charlie 1 : osobne nejak moc nechapu to \"gesto\" neprodlouzeni clenstvi. O tech 3 stovkach to 100% neni je to o postoji ci presvedceni - to uz to ale musi byt hodne spatne, jelikoz muj nazor je takovy, ze tohle je to nejmensi, co clovek muze udelat. Byt radnym clenem. :papa

to je moje řeč a já doufám že to Přemovo rozhodnutí je obecné, tedy není to rozhodnutí vyplívající z Vedení.

Odesláno
Nevím, jestli někdo bude schopný sehnat tolik sponzorů, jako Pe.Tr.

tohle k chodu klubu nebude třeba , byl to za mně v podstatě takový bonus klubu z kterého se o.s. postavilo na vlastní nohy (server,domeny,nejakej ten majetek k chodu klubu-stroj na kartičky, tavička,vlajky,vesty aj) a také na oslavu byt to nebylo vsem pochuti.

Odesláno
pokud nevíte co takové vedení klubu obnáší klidně se ptejte , odpovím na cokoliv. Jde mi oto získat nové tváře pro vedeni klubu , tzv mladou krev :D

...

Pokud tu někdo o kandidování uvažuje, asi by měl vědět co obnáší takové vedení klubu.

Co se musí, co se má, aby se ten uvažující mohl zamyslet, zda na takové činnosti stačí nebo ne.

Tak napiš, co vše to obnáší. :cool:

A můžeš to naznačit i časově a finančně, když se tu někdo hájí tím, že nemá čas/peníze.

Taktéž by bylo fajn napsat, co kdo dělal a jak to bylo náročné (rozdělení činností - e-shop, kartičky, forum atd.).

Díky

napsat to mohu , to není problém, ale před stav si že ja v roce 2008 šel do vedeni jen stim že jsem veděl ře se musí dělat kartičky :D
Odesláno
Kdyby to náhodou neklaplo a klub šel do konkurzu, tak bych fórum možná koupil :)

tim to příspěvkem je dáno že forum je velice výhodna investice která se vyplatí dál nechat žít. Páč když už to chce koupit oddie....

...Neon by se taky ozval ale je to socka a nemá prachy :D...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...