jar.cieplik Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 ahoj, chtěl jsem se zepat zda-li má význam typ vzduchového filtru pro auto. jedná se o to, že jsem koupil v kelly nový vzducháč (samo že dle typu vozidla) a vyměnil jej za starý. ale zjistil jsem, že ten starý má ještě na spod filtru přilepenou, jakousi pěnu, či filc 1 cm hrubou. ten nový je bez te pěny. uložení v krabici, ve víku filtru sedí. čili délka a šířka filtru je stejná, jen hloubka toho nového filtru je menší o ten jeden cm. může to mít nějaký vliv na chod auta? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 ja bych asi koupil takovej filtr co ma i ten filc pro opravdu jenmou filtraci vzduchu na sluzebni mastru mame taky s filcem a kolegovi tam daly bez filcu a po 15tis mu odesla vaha vzduchu ja vim muze to byt tim a i nemusi tot muj nazor :-) Citovat
koblih69 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Já mám stejnou zkušenost, bez té buničiny se váha poměrně špiní. Můžeš udělat i to, že jí jemně vypereš a nalepíš na nový filtr. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.