Dýdý Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Kdo ví jak se dneska kouká policie na slovensku na řízení auta které není napsané na řidiče?Nemám auto napsaný na sebe a na slovači jsem už přes 10 let nebyl.Tak se radši ptám.Vím,že do Rakouska radši ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi1 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 :D problem neni nikde ani v rakusku ani na slovensku ani v nemecku ani vo svajciarsku ani v slovinsku Takze sa bat nemusis nicoho... Moja 206 tiez nieje napisana na mna a s policajtami problem nikde nebol ani v rakusku ani v cz... A co mam sluzobnu dodavku ta tiez nieje napisana na mna a ta jazdi celu eu a zeby bol nejaky problem som nepocul;) Takze ziaden strach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Akurat si daj pozor ak je auto pisane na firmu, niekedy mozu v zahranici pytat povolenie na jazdu, ale to musis narazit fakt na vola Inak je to ako pise safi1:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 aby nemyslel neco jako poloprevod ci jinou takovou ficurynu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dýdý Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Ale ne auto je jenom starý a tak se nepřevádělo kvůli ekovýpalnýmu.Prostě bud můžu jet oplem corsou nebo 405.Oplíkem se mi drncat nechce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts