jvaculka1 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Prosim vas o info mam Fiat Ulysse 2,1TD (Peugeot 806) a peblikava my smerove svetlo s brzdovym pravde podobne mam spatnu kostru ale co potrebujem vedet kde v tomto aute sa nachadza vsade kostra lebo uz sem to raz riesil a nikde sem ju nenasiel tak som skusil vymenit iba ziarovku a fungovalo to OK. Prip. ak nekdo ma elektricku schemu bol by som rad keby my ju zaslal na email jvaculka@azet.sk . Dakujem za skoru odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 někdy to udělá právě ta žárovka, pokud tam máš dvouvláknovky, tak se podívej,jestli se jedno vlákno nespálilo a nespeklo s druhým vláknem (taky se mi to už stalo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 někdy to udělá právě ta žárovka, pokud tam máš dvouvláknovky, tak se podívej,jestli se jedno vlákno nespálilo a nespeklo s druhým vláknem (taky se mi to už stalo) Souhlas, tohle jsem řešil už několikrát.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts