Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za off t. ale tak toto mě rozesmálo :-D

Prostě řekni tatovi nebo jakémukoliv staršímu člověku , co umí zapojit doma žárovku , ať ti to udělá dle návodu , co ti tu kluci dali. Bude to jistější.

Odesláno
zistil som ze mne stači natiahnut len plusko od stopneho svetla...a kostru dam na dvere lebo ked svetlo zhasne tak tam neje stava

JJ stačí ti jen natáhnout plus a kostra kdekoliv ze dveří nebo plus i mínus ze světýlka ,napojíš a svítíš;)

Odesláno
zistil som ze mne stači natiahnut len plusko od stopneho svetla...a kostru dam na dvere lebo ked svetlo zhasne tak tam neje stava

Také jednoduché to zase nieje. Ak je stropné svetlo ovládané mínusovým signálom od spínača dverí tak zrejeme bude mať stále plus. To by ti tá ledka svietila stále.

Nerob z toho rébus. Evidentne nemáš šajnu o autoelektrike tak najrorumnejšie bude nájsť niekoho kto vie o čom to je a dokáže nájsť vo dverách kábel od dverného spínača. Potom už stačí iba dotiahnuť plus od poistkovej skrinky a máš vybavené. Dverný spínač spína mínus tak druhý koniec skúšačky musí ísť na plus.

Dvojlinku od stropnej lampičky ti radili preto že tým dostaneš do dverí plus i mínus a obvod reaguje na otvorenie dverí.

Odesláno

tak v koncovke su 4 kable. nameral som si plusko na jednom tam som napojil jeden kabel od toho projektora a potom som ten druhy skusal na ktorom bude hasnut projektor...fungovalo to ked zhaslo stropne svetlo zhasnul aj projektor takze to mozem napojit na tie dva kable a bude to fungovat

ci sa myslim?

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...