SisakT Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 http://avelmak.sk/index.php?lm=620&pg=det&article=15813 Citovat
Lucasao Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Nemyslím to nijak špatně, ale nejjistější to budeš mít, když to přenecháš někomu zkušenějšímu Citovat
SisakT Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 no dakujem vam všetkym že mi tak verite Citovat
SisakT Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 nachadza sa tu niekto aj zo slovenska vychod co by mi to namontoval vie niekto o niekom? Citovat
chuck11 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 SisakT- natáhni to od stropního světýlka a nemusíš ve dveřích nic měřit a laborovat,to bude pro tebe ten nejjednodušší postup Citovat
SisakT Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 normalnu dvojlinku od svetla + a - rovno do dveri a tam to napojit? Citovat
SisakT Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 zistil som ze mne stači natiahnut len plusko od stopneho svetla...a kostru dam na dvere lebo ked svetlo zhasne tak tam neje stava Citovat
venomcz Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 Sorry za off t. ale tak toto mě rozesmálo :-D Prostě řekni tatovi nebo jakémukoliv staršímu člověku , co umí zapojit doma žárovku , ať ti to udělá dle návodu , co ti tu kluci dali. Bude to jistější. Citovat
chuck11 Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 zistil som ze mne stači natiahnut len plusko od stopneho svetla...a kostru dam na dvere lebo ked svetlo zhasne tak tam neje stava JJ stačí ti jen natáhnout plus a kostra kdekoliv ze dveří nebo plus i mínus ze světýlka ,napojíš a svítíš Citovat
pastorek Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 zistil som ze mne stači natiahnut len plusko od stopneho svetla...a kostru dam na dvere lebo ked svetlo zhasne tak tam neje stava Také jednoduché to zase nieje. Ak je stropné svetlo ovládané mínusovým signálom od spínača dverí tak zrejeme bude mať stále plus. To by ti tá ledka svietila stále. Nerob z toho rébus. Evidentne nemáš šajnu o autoelektrike tak najrorumnejšie bude nájsť niekoho kto vie o čom to je a dokáže nájsť vo dverách kábel od dverného spínača. Potom už stačí iba dotiahnuť plus od poistkovej skrinky a máš vybavené. Dverný spínač spína mínus tak druhý koniec skúšačky musí ísť na plus. Dvojlinku od stropnej lampičky ti radili preto že tým dostaneš do dverí plus i mínus a obvod reaguje na otvorenie dverí. Citovat
SisakT Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 tak v koncovke su 4 kable. nameral som si plusko na jednom tam som napojil jeden kabel od toho projektora a potom som ten druhy skusal na ktorom bude hasnut projektor...fungovalo to ked zhaslo stropne svetlo zhasnul aj projektor takze to mozem napojit na tie dva kable a bude to fungovat ci sa myslim? Citovat
SisakT Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 4.prepchatie drotu cez manzetu -potrebne odmontovat otvaranie prednej kapoty Citovat
SisakT Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 5.uviazanie kabla na koniec drotu a potiahnutie z vnutra auta az do dveri Citovat
SisakT Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 6.zapojenie konvocky a poskladanie manzety -zasrubovanie sruby na doraz dvery Citovat
SisakT Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 7.pretiahnutie drotu z vrchu palubovky dole pod poistkovu [upravil dne 2/6/13 12:59 od SisakT] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.