madrid4 Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 aj mi sme prišli v pohode dík usporiadateľom bolo perfektne vidíme sa na ďalšom zraze Citovat
spartan Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 cinic ved hej ale od smiechu mu cvrklo Citovat
safi1 Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Hm no neviem či mu bolo do smiechu ked ho tri Peugeoty predbiehali Skvor do plaču ze mu to nefrči Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Orol pristál, orol pristál... Už som i ja dorazil domov. Ďakujem všetkým účastníkom že prišli a organizátorom za svele pripravený zraz. Všetko klaplo ako malo. Dík. ...stretneme sa v Piešťanoch. Citovat
pipistrel Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 pastorek co pre teba prislo lietadlo? Citovat
pipistrel Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 a hlavne ako prisiel domov ma bradu o 5 centi zasa dlhsiu Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 pastorek co pre teba prislo lietadlo? Ale čo by, dole kopcom ide Jean Lui ako drak. a hlavne ako prisiel domov ma bradu o 5 centi zasa dlhsiu ...brada ide dole, videl som sa na fotkách. [upravil dne 14/4/13 22:35 od pastorek] Citovat
Bugi Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Ahojte. Tak som uz aj ja doma s malou prestavkou Dakujem organizatorovi a vsetkym co sa o tento velmi pekny zraz postarali. Moc sa mi pacilo a dufam ze mi vyjde zucastnit sa aj zrazu v Piestanoch. Dakujem aj Wojtechovi za aktivovanie menica a aj dalsim super ludom co som tam spoznal a za ich super rady a informacie. A taktiez sa tesim na foto... Citovat
Judes Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Pďakovanie patrí usporiadateľom za super zrazík, bolo fajn . Uz si konecne davam pivo Keď si pil to pivko vtedy som vyrážal zo Žiliny, už som doma niečo cez hodinku. Foto zo zrazu sem dám zajrtra. Peťo dal si mi dobrý tip na ten \"Dubeň\", mám nakúpené . [upravil dne 14/4/13 23:52 od Judes] Citovat
poldy Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 a mne to nevydalo ani na kofolu sa stavit ale zas keby som sa prihlasil tak teraz by som bol podla terchovskych zakonov za zradu bezruky poldy ... nevadi, hadam nabuduce a aj s normalnym autom ... Citovat
pyrone Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Judes: Pekne su. Uvidime v piestanoch na zivo ;-) Madrid4: cenu sme ti za bowling poslali, mala by prist ;-) Pastorek: to si dobre Jean Luia ponahanal... nezabludil si Puchove ;-) Za organizatorov dakujem za prijemny den a verim touto ucastou sa dalsie minizrazy nenechaju zahanbit... p.s. bude aj kovacova #2 [upravil dne 15/4/13 00:12 od pyrone] Citovat
kaper Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 ĎAKUJEM. Všetkým organizátorom za super popoludnie. Krásne prostredie, super zorganizovaný program, chlapci skláňam poklonu za to čo ste predviedli. Bowling super zábava (keby som prehral tak Vám ho nepochválim:D:D:D) Korbáčiky fajnové Obsluha super, porcie obrovské, pivko dobré Tak vidíme sa v pieštanoch priatelia!!!!!!!:papa:papa:papa:papa Citovat
Cinicman Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Peťo dal si mi dobrý tip na ten \"Dubeň\", mám nakúpené . [upravil dne 14/4/13 23:52 od Judes] Dobiden paň bi cel Pumy zgumy? Ňéééňi porblem... za ticat evri... Citovat
Juve Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 Ak dovolíte ja by som chcel ako jeden z organizátorov oceniť najma to, že ste vačšina neváhali \"putovať\"na tento minizraz aj niekoľko stoviek kilometrov. Ale o to viac ma preto mrzí slabá účasť členov z blízkeho okolia a neúčasť členov z Východu Slovenska. Poďakovanie patrí najma Peugeot clubu za podporu minizrazu vďaka ktorej sme mohli zaobstarať darčeky a ceny do turnaja, Pastorekovi za pomoc,odborný dohľad nad priebehom a reklamné predmety od importéra ,Kaperovi za pomoc pri registrácii prichádzajúcich účastníkov a zamilovanej dvojici \"Pipistrelovcom\" ,že ráno uprednostnili pomoc pri vešaní vlajok a bannerov pred romantickou prechádzkou. S pozdravom : Dovi Belské poľany ,čakajú nás Piešťany! [upravil dne 15/4/13 10:04 od Juve] Citovat
Andreww Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 aj ja som uz doma davno ze spartan:D uz mam za sebou aj pivko. Inak fajn zrazik v takej lokalite ako je Zilina je super najmä ta 70ka pred KIOU ako vyhliadkova jazda v jurskom parku. Fajn spolocnost dakujem majte sa nabuduce. A já jsem si myslel, že nás pořád brzdí ten Transporter a Golf. Ale pak jsem je viděl v dáli Jinak sraz byl opravdu super. Díky za něj A díky za to, že jsem byl 3. v bowlingu Těšime sa na Piešťany EDIT: Nějaké foto odemne. V podstatě jen parkoviště [upravil dne 15/4/13 12:29 od Andreww] Citovat
Juve Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 Zázračnú prihlasovaciu tabuľku už nahradili pekné fotky: {reklama nepovolena}/ [upravil dne 15/4/13 12:45 od Juve] Citovat
pipistrel Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 kua tak marcel na mna kuka celu dobu co fotime fotku so vsetkymi a vy tam date akurat tu co ja som kukol milisekundu na neho Citovat
Judes Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 S Qckom sme si dali ešte jeden minizraz . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.