pipistrel Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 vidim ze punkac je rovnaky rocnik tiez uz mam 15 rokov od matury. teda ale to uteka Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 punkac: Jo, Harry byl paráda Měl jsem tam i pána prstenů a další takové filmové libovky vlastně si stačilo pustit filmy a pak od lidí, co to pracně četli zjistit, co je v knížce jinak jak ve filmu Citovat
kocour17 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 kdyby někdo chtěl mohu poskytnou čtenářský deník maturoval jsem minulý rok a z češtiny za 1 ! Citovat
safi1 Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 Pozeram ze tu to maju uz vsetci zasebou a u niektorych to bolo velmi davno Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 A u některých ještě dříve než velmi dávno. Příští rok budeme mít čtvrt století od maturity. To snad není ani možný Citovat
Neon Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Tywoe, to, že maj staroši spoustu let od maturity je normální, ale teď, co jsem prolítnul tento topic mi docvaklo, že já už to budu mít letos 10 let .... Hrůza, jak to letí... Citovat
odee Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Souhlasím s Džůnym v tom, že se to nedá nedat. Vždycky se musí dát ukecat aspoň na 4, ikdyby tam měl člověk mlet jen obecný žvásty. Já sem se třeba dělal ještě klasickou verzi a stašně sem se nasmál s češtinářkou. Když sme psali sloh a pak to hodnotila, tak se všichni váleli po zemi. Ona, že: \" to sem ještě nezažila, místo 3 stran čistopisu napsal pan \"Odee\" 7 stran, jedné z nejlepších slohových prací co jsem kdy četla a výsledná známka je za 4 \":-D všichni výtlem. Prej v celé práci byly dohromady asi 3 hrubky a v prostřed sem měl odstavec, kde jich bylo asi 10:D:D:D nějak sem si asi pospal. A u ústní sem se neučil skoro vůbec s tím, že to nějak ukecám, ale měl sem asi dvě otázky, u kterých sem věděl, že je to úplně v pytlu, just sem si jednu vytáhl. když sem se připravoval, přišla za mnou třídní a šepla: \"tak co?\" a já na to: \"je to v prdeli\" nevěděl sem vůbec nic, ale vzal sem to tak brutálně obecně a vždycky sem jen nechal detail co sem nevěděl doříct učitelku a některý věci sem úplně střílel od boku a výsledek: \"no, vzhledem ke slohové práci Vám musíme dát celkově za 2, protože se 4 ze slohu by 1 vypadala podezřele\" :-D:D:D maturita byla jeden z mých nejlepších zážitků v životě, zvlášť, když nám pak učitelé gratulovali a mě a kámošovi, kteří sme se na učení úplně vybodli, všichni říkali, jak jsou rádi, že sme je tak mile překvapili:D:D:D [upravil dne 8/3/13 16:34 od odee] [upravil dne 8/3/13 16:37 od odee] Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Já si z češtiny u ústní vytáhl Harry Potter a kámen mudrců Nemožná haluz... To myslis vazne ? Z tohohle vykalkulovanyho braku se uz zkousi ? Cekal bych, ze se to dostane do ucebnic treba za par let pokud vubec Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tywoe, to, že maj staroši spoustu let od maturity je normální, ale teď, co jsem prolítnul tento topic mi docvaklo, že já už to budu mít letos 10 let .... Hrůza, jak to letí... Já letos 9, vyroci bude az napresrok Citovat
Fuller Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Easy way to play, 2 roky po matuře, první státní a šlo to. Nejlepší bylo diktování účtařky, šeptala mi účto i ekonomii, takže jsem potom přečerpal těch 15 minut na mluvení. A ještě byla mladá, krásná a pěkně se při diktování tiskla. Ale taky jsem se ze začátku bál, byť to potom byla fraška. [upravil dne 8/3/13 17:53 od Fuller] Citovat
Stroza2 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Nojo, taky to mám před sebou letos, naštěstí až v květnu Citovat
mhnat Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tywoe, to, že maj staroši spoustu let od maturity je normální, ale teď, co jsem prolítnul tento topic mi docvaklo, že já už to budu mít letos 10 let .... Hrůza, jak to letí... Já letos 9, vyroci bude az napresrok ja som maturoval v 1992 Citovat
gronholmm Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Já maturoval 2010. A stalo se mi to co se tu některým taky povedlo. Měli jsme z češtiny 25 otázek, já to měl nějak přepsané, ale jedna jediná otázka mi chyběla, na což jsem ale přišel ve chvíli kdy jsem si jí vytáhl před komisí: \"Tak mám otázku č.13\" Komise: \"Tak to je doba Husitská, tak si to běž připravit\" A já na ně koukal jak puk že to tam určitě není... Bylo :D Citovat
mhnat Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 No ja so tak dopadol s odborného predmetu. Vybral som si kružnicový diagram a ten mi vôbec nešiel do hlavy,našťastie profák pomohol. Citovat
safi1 Odesláno 11. březen 2013 Autor Odesláno 11. březen 2013 Ajéje ten víkend moc nejako rýchlo ubehol a maturita čaká za dverami Už zajtra nástup o 9 hodine skorej silnej rannej Pekne v obleku s kravatou O 9:30 by mala začať maturitná skúška - TEST a o cca 12:30 by sa mala začať písať SLOHOVÁ PRÁCA - Sloh nieje moja silná stránka Tak zajtra mi držte palce nech všetko dopadne na výbornú a bezproblémov Ja pádim smer knižky a niečo si ešte v tĺcť do hlavy :papa Citovat
Juve Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 Tak držím palce...ak to dobre dopadne na zraze zapijeme... A u některých ještě dříve než velmi dávno. Příští rok budeme mít čtvrt století od maturity. To snad není ani možný Tak toto je presne ako keby som to ja písal... Citovat
safi1 Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Noo takze PRVA SKÚŠKA je zamnou Test zo slovenciny taky normalny no lamal som si hlavu nadtym a tie otazky cele zle kym som pochopil co odomna chcu som si este 3 krat musel precitat uryvok :/ A o 12:20 ci kedy boli vyhlasovane temy na slohovu pracu a o 13 som uz pisal ako zeravy na temu Socialna internetova siet- nas sluha ci pan? Bola to uvaha Napisal som skoro 2 strany len kto vie ci dobre ale snad hej Zajtra ma caka Nemecky jazyk to je este horsie nez slovencina :/ Citovat
punkac Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 my měli daný rozsah minimálně 4 A4 stránky, téma si nevzpomenu. Vím jen, že ve třídě byly čtyři kule a já dostal jednu z nich (celkově z češtiny za tři, ústní jsem uměl na dvojku). Celé to bylo podtrhané a po stranách něco ve stylu stylisticky špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.