kveton Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 nevite nekdo proc pri prehravani mp3 se ozyva takovy lupani? neni to pravidelny, ale vzdycky na stejnym miste dik za rady ps: cim grabujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Jestli je to lupání při přehrávání z CD, tak bude asi nejspíš špatně vypálený CD. Jestli je to z disku, tak to bude buď blbě grabnnutá ta mp3, nebo je ten soubor nakopnutej. Na grabování ve widlích používám CDEx (zdarma a je v pohodě) a v Linuxu Grip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 to lupkani je tim, ze CD z ktereho jsi graboval bylo poskrabany. Uz si nepamatuju, ve kterym softu jsem to kdysi delal ja,ale mel jsem s tim docela dost srandy. Treba se mi podarilo nahodou primichat do Faithless nejakou vec a furt jsem nevedel, co to je, pak jsem prisel na to, ze to CD bylo uz docela jety.... Tak jsem si to radsi stahl z netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 poskrabani to urcite neni, ja mam pocit ze se mi spravne neudelala normalizace, ale nejsem si jistej. v kompu mi to hraje normalne, ale v aute se to kolikrat neda poslouchat!!! jeste to zkusim nagrabovat a novym CDExu, tam jsem se docetl, ze maj nejak vylepsenou tu normalizaci, tak uvidime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Zkus jinou značku média. Co to je za rádio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts