Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

my tam mame retrievra arwen, ale je to konecne delany spravedlive, bez pomoci znamych a kamaradu, bez sms zvyraznujicich psa a to se mi libi, proto jsem tu nasu prihlasil :D

Odesláno

nende to, jen kdyz das odkaz na psa, tak se zobrazi jeho aktualni procenta, ale cilene si ho vyhledat a dat mu hlas nelze :)

a to se mi libi :)

Odesláno
my tam mame retrievra arwen, ale je to konecne delany spravedlive, bez pomoci znamych a kamaradu, bez sms zvyraznujicich psa a to se mi libi, proto jsem tu nasu prihlasil :D

Jak rikas,taky se mi tenhle zpusob moc libi.Zadna cizi pomoc treba ze zadnych peugeot clubu :D :D :D

[upravil dne 11/3/13 15:09 od davidekcz]

Odesláno

ale jako jo, nekdo ma proste treba hnusny auto, ale moc kamaradu, nekdo zase hezkeho psa a malo kamaradu.... a o tom to neni, nebo jo??

Vzdyt to tam pisou.....Do jednotlivých duelů jsou profily vybírány náhodně a autoři nemohou jejich umístění v jednotlivých soubojích nijak ovlivnit.

takze i kdyby se klikalo milionkrat, nemusite na ašu, nebo arwika narazit....

myslim, ze stranky prave spadly....tak vam arwika postnu pozdeji...

http://soutez.tn.nova.cz/profil/6436

[upravil dne 11/3/2013 15:36 od Scratch]

Odesláno

Tak přátelé...oni s takovými prosiči o hlasy jako jsem já celkem vymetli :-D Hlasování je formou duelů a tedy \"spravedlivé\" (což je vlastně dobře). Je tam X tisíc psů takže ani já se k Aši nedopátrala abych jí v duelu podpořila. Takže...nechť zvítězí ten nejhezčí pes. Třeba to bude zrovna ta naše:)

A abych nezapoměla, všem vám moc děkuji. Potěšilo mě, že by tolik lidí pomohlo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...