Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na servis bych to neposílal, myslím, že si závady těžko všimnou. Vezmi si to do práce a sleduj na jiném routeru + vyzkoušej jiné ovladače ( ideálně novější nebo od jiné wifi se stejným chipem). Jaký je tam vlastně modul? Můžeš ho třeba vyfotit?

Odesláno

Do práce to vzít můžu, ale taky to může trvat i několik dní, než se to (pokud vůbec) projeví. A když neprojeví, tak to neznamená, že se to projevit nemohlo. :( Novější ovladače výrobce přímo nemá, teda aspoň ne Samsung. S tím stejným čipem, to je už na mě moc, v tom jsem marnej. Modul zjistím. A vyfotit? No, nechce se mi do toho v záruce moc šroubovat, a to bych ho pak ještě musel poznat...

Podle driveru na samsung.com by tam měl být jakýsi Atheros.

[upravil dne 12/3/13 13:12 od enikybeniky]

Odesláno

Hm to je nějaký Qualcomm, určitě nehledej řešení u Samsungu, ale u výrobce daného chipsetu Wifi. S tím jeslti se ti to v práci projeví nebo ne sis odpověděl na to jeslti to má smysl poslat do servisu - tam na ten NB kouknou 2x denně a za 30 dní ti to příjde s protokolem \"závada se neprojevila\".

Odesláno

V nastavení routeru je i kanál na kterém vysíláš, pokud je v okolí hodně nabito může být problém s rušením. Pak je dobré najít kanál, který je volný a nejlépe u kterého jsou volné i 2 vedle ( z každé strany jeden ) ale to se ti asi nepodaří.

Odesláno

Tak ovladač jsem našel (asi o 2 měsíce novější), ale příjde mi divný, že na stránkách Qualcommu jsem ho nenašel, až na nějakých neofiko Atherosáckých... Úspěšně nainstalováno, teď budu opět sledovat. Jinak jsem doinstaloval nějakej driver \"for airplane mode\", ale to s tím asi nebude mít (snad) nic společnýho.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...