koblih69 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Na servis bych to neposílal, myslím, že si závady těžko všimnou. Vezmi si to do práce a sleduj na jiném routeru + vyzkoušej jiné ovladače ( ideálně novější nebo od jiné wifi se stejným chipem). Jaký je tam vlastně modul? Můžeš ho třeba vyfotit? Citovat
enikybeniky Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Do práce to vzít můžu, ale taky to může trvat i několik dní, než se to (pokud vůbec) projeví. A když neprojeví, tak to neznamená, že se to projevit nemohlo. Novější ovladače výrobce přímo nemá, teda aspoň ne Samsung. S tím stejným čipem, to je už na mě moc, v tom jsem marnej. Modul zjistím. A vyfotit? No, nechce se mi do toho v záruce moc šroubovat, a to bych ho pak ještě musel poznat... Podle driveru na samsung.com by tam měl být jakýsi Atheros. [upravil dne 12/3/13 13:12 od enikybeniky] Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Hm to je nějaký Qualcomm, určitě nehledej řešení u Samsungu, ale u výrobce daného chipsetu Wifi. S tím jeslti se ti to v práci projeví nebo ne sis odpověděl na to jeslti to má smysl poslat do servisu - tam na ten NB kouknou 2x denně a za 30 dní ti to příjde s protokolem \"závada se neprojevila\". Citovat
Mysak_Bob Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Ja vim, je to \"tonouci se stebla chyta\", ale zkuste na routeru zmenit kanal WiFi. Citovat
enikybeniky Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Zkusím pohledat tedy jiný driver. No a nastavení jiného kanálu je pro mě španělská vesnice. Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 V nastavení routeru je i kanál na kterém vysíláš, pokud je v okolí hodně nabito může být problém s rušením. Pak je dobré najít kanál, který je volný a nejlépe u kterého jsou volné i 2 vedle ( z každé strany jeden ) ale to se ti asi nepodaří. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 a co takhle, kdyby mu to nekdo prehodil na dalku, pres nejakou vzdalenou sluzbu (TeamViewer a pod)? Jakej mas router? Citovat
enikybeniky Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 TemViewer mam i nainstalovanej. Router je fungl novej od D-link Hlavně chci pohledat ten ovladač. [upravil dne 12/3/13 14:31 od enikybeniky] Citovat
enikybeniky Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 Tak ovladač jsem našel (asi o 2 měsíce novější), ale příjde mi divný, že na stránkách Qualcommu jsem ho nenašel, až na nějakých neofiko Atherosáckých... Úspěšně nainstalováno, teď budu opět sledovat. Jinak jsem doinstaloval nějakej driver \"for airplane mode\", ale to s tím asi nebude mít (snad) nic společnýho. Citovat
enikybeniky Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 Takže po skoro jednom měsící testování ani jedno omezení, tudíž to opravdu vyřešil novější ovladač wifi-modulu. Tímto moc díky za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.