Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice jsem to neměnil, ale tuším že se na to dostaneš po sundání toho plastovyho tapecírunku zevnitř 5dveří. A ten plast drží jen na těch narážecích čudlech.

Odesláno

Na starej 307 sa žiarovky osvetlenia SPZ menili úplne elegantne. Tento nový \"patent\" je aj na 206, partner, aj 307 SW. Cez tapacírunk sa tam chodí preto, aby sa nepoškodili tie krytky žiaroviek nad značkou. Na Partnerovi mi nesvieti ani jedna žiarovka osvetlenia SPZ-ky a aj sa na to vykašlem. Lamancha, veď ti ešte jedna svieti... (možno 3 krát zapneš svetlá a odíde aj tá druhá). Tie krytky sa dajú nejako vypáči? a potom sa dostaneš k žiarovke. Veľa š?astia...

• O 4 týdny později...
Odesláno
:myslim chlapíííí mluvíte o osvětlení spz??? :autjakej tapicírunk???dyk spz je osvícená když se vytáhnou ty samé domečky jako na 306 v nárazníku a ani to se nemusí když se vyklopí plast.kryt tak jemně kombinačkama se dá pěkně ta žárovčička vytáhnout.....tak vo jakej tapich jde?? Helééé nesmějte se mne joooo jen se ptám:D:papa
Odesláno
:D jééééééééééžiší já jsem trubkááááááá nadpis je spz ale mluvíte o stropní zadní svítilně že joooooooo:D:D joooo ta chce trpělivooost ale jinááák pohodičkáá už jsem to dělal dvoum kámošům.....:super
Odesláno

ne mluvim o osvetleni SPZ, coz je v madle na zadnich dverich - mimochodem opet opraveno v Hodonovicich(FM) - a to jsem se o tom ani nezminoval:o jo a taky mi objednali a dodali ruzne cudliky co jsem uz poztracel:roker

Odesláno

Jak rika Zdenal. Jde to hladce. Trochu sikovnosti a citu. Menil jsem to pred technickou, protoze me na minule upozornili, ze to musi svitit.

Demontaz krytky zlehka srubovakem. Vymena zarovicky trochu citu a zapamatovat jak si tu zarovicku vytahl, protoze je tam blby nakukovani. Delal jsem to defakto poslepu.

Odesláno
:super no a nebo vytáhneš celej ten plastovej domeček a jde to krásně kablíky jsou dlouhé takže se nemusíš ohejbat ale stačí si kleknout a vytáhneš to ...nevím co na tom vidíte všeci za problém.....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...