Kennbell Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Nebylo by lepsi misto noveho stredaku dat nerezovou trubku a vzadu necham origo vyfuk ? Walker stoji 3000 Citovat
Tomasino Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 Me o prachy az tak nejde a po předchozích zkušenostech mi to takto vyhovuje nejdéle. To vis léta praxe a zkoušení. A myslím si, ze 8 let je dost Každý dle svého gusta, zkouzel jsem i komplet trubku od motoru, prostě všemožně kombinace výfuku, rezonátoru a všeho možného, samozřejmě tenkrat nebylo moc peněz takže ne díly za desetitisíce, měli jsme s kamosem výfukový týden Přemýšlel jsem i o sportovním kompletu, ale dávat 40 - 50 000,- jen kvůli zvuku se mi fakt nevhtelo, to to raději dam do střechy a laku Citovat
Kennbell Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Vyfukovy tyden To ja mam s vyfukem porad problemy u prvniho auta mi upadnul tak jsem delal 2 verze ladaku, u dalsiho auta vyfuk to shnily ze mel der jako cednik tak jeden ladak a pak druhy a tedkom chystam komplet nerez az od svodu Citovat
Tomasino Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 Taaaak, dnes přišly komplet silentbloky zadní nápravy i s lanovody ruční brzdy od badisaka, tímto mu samozřejmě děkuji za skvěle ceny a opravdu rychle dodání. V úterý jsem objednány na repas zadní nápravy, první týden v červenci zase na repas střechy. Takže musím říci, ze se auto dostává celkem rychle do skvěle formy. Už se nemůžu dočkat az to bude konečně vše hotové a co se týče investic, tak ty už půjdou jen do benzinu Citovat
Tomasino Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 Další z novinek. Dnes přibyl k autu origos windschott, takže konečně total bezvetri Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Už nebudeš patřit k nám, k \"nafoukaným krkům\":D Taky si ho na příští léto pořídím. Citovat
Tomasino Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 Windschott je opravdu k nezaplacení, jízda je opravdu komfortnější. Přítelkyně si to nemůže vynachválit. Citovat
Tomasino Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 Dnes jsem konečně adsolvoval repas zadní nápravy. Nakonec jsem se rozhodl pro Kacirek v Příbrami a musím rici, ze odvedli skvělou práci. Vyměněny cepy, simerinky, všechna ložiska, všechny silentbloky ( mel jsem nové od badisaka ) a vlozkovat nedylo třeba. Kluci byly se vším hotovi za hodku a čtvrť, výšku nastavily dle me libosti a trefily se přesně dle mých představ, které jsem jim před zahájením vylíčil. A to vše s cistyma rukama za 6000,- Prostě krásná prace a rozdíl byl znát již při vyjíždění z dílny. Vše jsem sledoval a za me vřele doporučuji. Citovat
Tomasino Odesláno 24. srpen 2014 Autor Odesláno 24. srpen 2014 Zdravím všechny, tak se zase po vykendech pracovalo. Proběhla výměna lanovodu ruční brzdy ( rozdíl hned znát, krásné tři zoubky a stojíme ), výměna spojkoveho lanovodu ( starý se občas kousl ), výměna sylentdlocku na přední nápravě ( komplet ramena i uložení stabilizátoru ), výměna kulových čepu přední nápravy, nové silentblocky motoru a převodovky ( komplet ), nové brzdové světlo ( FederalCars - 1200,- ), nové svycky, nova autobaterie ( FederalCars - 2400,- ) vyčištěny a zkontrolovany vstriky, nova lambda sonda BOSCH, repas čerpadla a pistnic hydrauliky střechy ( pretesneni ), nové teflonove hadice hydraulického systému střechy ( komplet všech osm hadic ), nové manžety přední náprava, tak a to je asi vše. Byla to makacka, ale za ten výsledek to stoji. Citovat
Kennbell Odesláno 24. srpen 2014 Odesláno 24. srpen 2014 Ty jo ty teda jedeš. Jsi za to dal tak 20 tisíc ne? Citovat
Tomasino Odesláno 24. srpen 2014 Autor Odesláno 24. srpen 2014 Radeji to nepocitam, ale kdyz je to konicek a chci to priblizit co nejvice tovarnimu stavu. Uz me ceka jen repas strechovice, calouneni sedadel a par drobnosti a je hotovo. Pristi rok pretesnit motor, nove rozvody, gufera a vse kolem, spojka a karosarina a je hotovo. Citovat
Tomasino Odesláno 26. srpen 2014 Autor Odesláno 26. srpen 2014 Diky, jak tak ted koukam, tak se mi nekde na fotce schovala osma hadice Ovsem v aute uz jsou vsechny a je to parada, kam se hrabou stare hadice Citovat
Tomasino Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Po delší době vás zdravím a mám opět pár novinek. Poštěstilo se mi koupit dalšího dárce, takže něco k němu. Je to P306 cabrio, r.v. 2000, motor 1,6 s pravidelným servisem, najeto 156 XXX, rozvody dělány při 106 XXX, zadní náprava po GO, žlutá barva, klima, vyhřívané polokožené sedačky bohužel stav nic moc a jelikož je vozidlo bourané tak vystřeleny dva přední a jeden boční bag, litá kola cyclone, bohužel přežily jen tri, ovšem s téměř 90ti % letního vzorku. Ovšem hlavní důvod koupě je střecha v top stavu, jelikož je po rekonstrukci cca před třemi měsíci za cca 10000. Tak pokud něco potřebujete, tek se ozvěte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.