Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Me o prachy az tak nejde a po předchozích zkušenostech mi to takto vyhovuje nejdéle. To vis léta praxe a zkoušení. A myslím si, ze 8 let je dost ;) Každý dle svého gusta, zkouzel jsem i komplet trubku od motoru, prostě všemožně kombinace výfuku, rezonátoru a všeho možného, samozřejmě tenkrat nebylo moc peněz takže ne díly za desetitisíce, měli jsme s kamosem výfukový týden :D Přemýšlel jsem i o sportovním kompletu, ale dávat 40 - 50 000,- jen kvůli zvuku se mi fakt nevhtelo, to to raději dam do střechy a laku ;)

Odesláno

Vyfukovy tyden :D To ja mam s vyfukem porad problemy :D u prvniho auta mi upadnul tak jsem delal 2 verze ladaku, u dalsiho auta vyfuk to shnily ze mel der jako cednik :D tak jeden ladak a pak druhy a tedkom chystam komplet nerez az od svodu :D

Odesláno

Taaaak, dnes přišly komplet silentbloky zadní nápravy i s lanovody ruční brzdy od badisaka, tímto mu samozřejmě děkuji za skvěle ceny a opravdu rychle dodání. V úterý jsem objednány na repas zadní nápravy, první týden v červenci zase na repas střechy. Takže musím říci, ze se auto dostává celkem rychle do skvěle formy. Už se nemůžu dočkat az to bude konečně vše hotové a co se týče investic, tak ty už půjdou jen do benzinu :D

Odesláno

Dnes jsem konečně adsolvoval repas zadní nápravy. Nakonec jsem se rozhodl pro Kacirek v Příbrami a musím rici, ze odvedli skvělou práci. Vyměněny cepy, simerinky, všechna ložiska, všechny silentbloky ( mel jsem nové od badisaka ) a vlozkovat nedylo třeba. Kluci byly se vším hotovi za hodku a čtvrť, výšku nastavily dle me libosti a trefily se přesně dle mých představ, které jsem jim před zahájením vylíčil. A to vše s cistyma rukama za 6000,- Prostě krásná prace a rozdíl byl znát již při vyjíždění z dílny. Vše jsem sledoval a za me vřele doporučuji. :super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všechny, tak se zase po vykendech pracovalo. Proběhla výměna lanovodu ruční brzdy ( rozdíl hned znát, krásné tři zoubky a stojíme ), výměna spojkoveho lanovodu ( starý se občas kousl ), výměna sylentdlocku na přední nápravě ( komplet ramena i uložení stabilizátoru ), výměna kulových čepu přední nápravy, nové silentblocky motoru a převodovky ( komplet ), nové brzdové světlo ( FederalCars - 1200,- ), nové svycky, nova autobaterie ( FederalCars - 2400,- ) vyčištěny a zkontrolovany vstriky, nova lambda sonda BOSCH, repas čerpadla a pistnic hydrauliky střechy ( pretesneni ), nové teflonove hadice hydraulického systému střechy ( komplet všech osm hadic ), nové manžety přední náprava, tak a to je asi vše. Byla to makacka, ale za ten výsledek to stoji. :)

Odesláno

Radeji to nepocitam, ale kdyz je to konicek a chci to priblizit co nejvice tovarnimu stavu. Uz me ceka jen repas strechovice, calouneni sedadel a par drobnosti a je hotovo. Pristi rok pretesnit motor, nove rozvody, gufera a vse kolem, spojka a karosarina a je hotovo.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Po delší době vás zdravím a mám opět pár novinek. Poštěstilo se mi koupit dalšího dárce, takže něco k němu. Je to P306 cabrio, r.v. 2000, motor 1,6 s pravidelným servisem, najeto 156 XXX, rozvody dělány při 106 XXX, zadní náprava po GO, žlutá barva, klima, vyhřívané polokožené sedačky bohužel stav nic moc a jelikož je vozidlo bourané tak vystřeleny dva přední a jeden boční bag, litá kola cyclone, bohužel přežily jen tri, ovšem s téměř 90ti % letního vzorku. Ovšem hlavní důvod koupě je střecha v top stavu, jelikož je po rekonstrukci cca před třemi měsíci za cca 10000. Tak pokud něco potřebujete, tek se ozvěte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...