Quido Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nazdar, už delší dobu to tu pročítám a stále nic:bojim Při koupi Quida sem dostal klíč bez dálky, trapně sem si myslel, že mám superblokádu a koupil dvoutlačítkový klíč, jenže mi nejde spárovat a já nevím, jestli mám mít jednotlačítko, nebo je problem jinde..... Kdyby tu někdo věděl , co s tím, budu rád :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 napis VIN kazdopadne kdejakou dalku koupit nemuzes, je treba koupit podle VINka v peugeotu, starsi od jineho auta ti sparovat s tvym autem nepujde ani pres diag, ten kod vysilace musi BSI znat, aby se s nim sparovala, to by si pak kdekdo mohl pridat svoje dalkovy k cizimu autu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quido Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 VF38E4HXF81213418 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quido Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Takže jestli to dobře chápu, i když seženu správný klíč, nepujde mi spárovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 nebo to celý předělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quido Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Mám tenhle dálkáč doma, ale chtěl jsem zkusit originál.... nějak sem nenašel,kam to zapojit,těch drátů je tam na mě moc:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts