misak barva Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 jj, jestli máš vzadu tři sedačky, máš 7-místnej, takže si můžeš poskládat např. druhou řadu pro 2 a třetí sedačku hodit do třetí řady... vozim zakhle děti s lyžema jestli nejsou body, tak pak je to nějakej hybrid jo a pozor... chytré hlavy přemýšlely a vymyslely šikovnou věc... švára má 307 SW, já 308 SW a zkoušeli jsme moje sedačky dát k němu... rovnou na to zapomeňte, bo každej model má \"trošku\" jiný úchyty Citovat
donrom Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Prosim vas neviete kolko cm je od sedacky v 3 rade po strop? Neviem sa k tomu dopatrat. Sedacky v tretom rade su o kolko tensie od 2 radu? Citovat
Darek308 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Kdy ž potřebuju 6 míst, dávám do 3. řady sedačku, která byla původně do 2. řady (koupena levně zvlášť). Pro dospělého je málo místa nejen na hlavu, ale i na nohy. Pro dospělého vyloženě nouzovka. Pro děti to jde. Velká výhoda je, že pokud tam mám jen jednu sedačku, zbývá ještě docela dost na kufr. Citovat
Mishanthrope Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Největší problém je do té sedačky vlézt a to i pro dítě. Sedět se na tom dá tak 10 minut . Citovat
Darek308 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Tak pro dítě to ještě jde, protože má pod sebou podsedák, takže je trochu výš a má tak na nohy víc místa. Zároveň nenaráží hlavou do stropu. Ale na pravidelné ježdění to není, jen když není zbytí. Citovat
czemege Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 K těm sedačkám ještě dotaz, když je vzadu lavice, je tam po sklopení nějaký schod nebo rovina? A u těch samostatných, když se vyndají, jak dlouhá je cca plocha? Citovat
Mishanthrope Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Od konce středového tunelu po hranu lišty u zadních dveří je to přesně 175 cm. To je minimální rozměr, delší věci tam samozřejmě můžeš dát taky, ale ne po celé šířce kufru. Citovat
czemege Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Děkuju, mně jde hlavně o spaní, tak to je tak akorát Citovat
Mishanthrope Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Pokud posuneš přední sedačky až dopředu, dostaneš se na délku ke dvěma metrům. Na podlaze je ale asi 5cm schůdek, snad si to podle té fotky představíš. http://www.dieselstation.com/wallpapers/albums/Peugeot/2009-308-SW/2009-Peugeot-308-SW-widescreen-11.jpg Citovat
elton Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Koukám, že jsi zase lozil po autě s metrem....:D:D Citovat
Mishanthrope Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Nelozil, stál sem mu za zadkem, lozil jen metr . Citovat
czemege Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Díky moc, ten schůdek mě teda zrovna nepotěšil jedině vymyslet nějaký vypodložení no.. Citovat
rebas Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Tak si lehneš obráceně... hlavou k pátým dveřím. Pokud ani tohle nebude vyhovovat, tak si pod nohy šoupneš deku. Stejně by sis takhle musel lehnout.... kdyz vemeš v potaz to, že i po odsunutí předních sedaček ti to zase klesne kvůli prostoru pro nohy ve standardní poloze (prostě komplet rovinu v té délce nemáš vzadu šanci udělat). Jinak já vlastním taky 7 sedaček - dokoupil jsem přes inzerát dvě sedačky stejného typu jako jsou ve druhé řadě. (nemám tedy ty dvě dokoupené jiné - oficiální pro třetí řadu). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.