Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj, jestli máš vzadu tři sedačky, máš 7-místnej, takže si můžeš poskládat např. druhou řadu pro 2 a třetí sedačku hodit do třetí řady... vozim zakhle děti s lyžema :) jestli nejsou body, tak pak je to nějakej hybrid :D

jo a pozor... chytré hlavy přemýšlely a vymyslely šikovnou věc... švára má 307 SW, já 308 SW a zkoušeli jsme moje sedačky dát k němu... rovnou na to zapomeňte, bo každej model má \"trošku\" jiný úchyty :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Kdy ž potřebuju 6 míst, dávám do 3. řady sedačku, která byla původně do 2. řady (koupena levně zvlášť). Pro dospělého je málo místa nejen na hlavu, ale i na nohy. Pro dospělého vyloženě nouzovka. Pro děti to jde. Velká výhoda je, že pokud tam mám jen jednu sedačku, zbývá ještě docela dost na kufr.

Odesláno

Tak pro dítě to ještě jde, protože má pod sebou podsedák, takže je trochu výš a má tak na nohy víc místa. Zároveň nenaráží hlavou do stropu. Ale na pravidelné ježdění to není, jen když není zbytí.

Odesláno

K těm sedačkám ještě dotaz, když je vzadu lavice, je tam po sklopení nějaký schod nebo rovina? A u těch samostatných, když se vyndají, jak dlouhá je cca plocha? :)

Odesláno

Tak si lehneš obráceně... hlavou k pátým dveřím. Pokud ani tohle nebude vyhovovat, tak si pod nohy šoupneš deku. Stejně by sis takhle musel lehnout.... kdyz vemeš v potaz to, že i po odsunutí předních sedaček ti to zase klesne kvůli prostoru pro nohy ve standardní poloze (prostě komplet rovinu v té délce nemáš vzadu šanci udělat).

Jinak já vlastním taky 7 sedaček - dokoupil jsem přes inzerát dvě sedačky stejného typu jako jsou ve druhé řadě. (nemám tedy ty dvě dokoupené jiné - oficiální pro třetí řadu).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...