Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak u Domanskeho na Cernem moste to bylo za 5500 Kc is DPH. Cena je OK. Pristup a rychlost taky fajn, jen se mi moc nelibi zpusob (ne)vyreseni zarucnich reklamaci, ale to muze byt chybou Peugeotu jako takoveho, ne konkretniho servisniho mista.

Odesláno

Mam tedy podobnou zkušenost s D. na CCM, přístup naprosto fajn ale řešení reklamací na záruku lehce podivné, problém jsem objevil v tom, že technik, co auto opravoval mi přišel po rozhovoru jako že auto vidí poprvé (myslím 508), někdo s podobnou zkušeností?

Jinak ideální je, jak někdo psal, reklamovat tam, kde člověk koupil.

Odesláno

Dle meho je uplne jedno, kam jedete kvuli reklamacim. nevim to samozrejme jiste, ale myslim, ze stejne servis dostane praci a dily proplacene od Peugeotu, takze nevidim duvod, proc by nechteli reklamaci resit.

Odesláno

to jsou hajzlové... předpokládám že u Doška... tady v Kolíně chtěli skoro 6tis., tak sem jel do jinýho... :-D teď asi pojedu do Činěvse...

Odesláno

Pokud ma auto clovek za pul mice, tak to neznamena ze je pro nej litr na vytreni pr....Ceny se lisi u roznych servisu a je urcite fajn vedet kde kolik co stoji.

Jinak, ted uz jenom off topic, ale zminil jsem to tady. Volali mi dodatecne z Domanskeho Cerny Most, ze zatekani do kufru se resi s importerem a vsechny sedany maji narok na bezplatne nalepeni te listy co odvadi vodu.

Odesláno
to jsou hajzlové... předpokládám že u Doška... tady v Kolíně chtěli skoro 6tis., tak sem jel do jinýho... :-D teď asi pojedu do Činěvse...

To je na mě:myslim, nebo na někoho jinýho.

Odesláno
Pánové toto téma mě docela baví. Máte auto za více jak půl melouna nebo i třičtvrtě a řešíte kde ušetříte tisícovku:myslim;)

no hele tak jako mě je jedno, já to dám kamkoliv a když doplatíš zbytek tak to řešit nebudu... :D néé teď vážně...

peníze nes*ru a myslim si že nikdo z nás... mám kamaráda a jeho otec je vedoucí autorizovanýho servisu (né Peugeot) a když mi řikal jakým způsobem oni vydělávají peníze na servisních prohlídkách apod... ze kterých maj samozřejmě nejvíc, nemluvě o havárkách, tak je to ještě víc, tak nechci cpát do křtánu zbytečně peníze a když jsou všichni autorizovaný, tak proč to někde stojí 4tis a někde 6tis. to je jak s elektronikou taky někde televize stojí 10tis a někde 8tis a někde 14tis, tak jde člověk tam kde maj na to třeba akci nebo vybírá s nejlepší nabídky... (ještě že je portál jako heureka :super) takže to samé beru i u výměny oleje apod...

myslim že je to asi zbytečné rozebírání... někdo neřeší tisícovky, někdo je řeší a někdo je extrém že by si nechal kvůli 10 korunám vrtat koleno... já chci ušetřit a tak se ptám a taky si myslim že tady je k tomu i tak trošku prostor...

Odesláno

Trochu to upřesním, abys byl v obraze.

Jak už jsem tady psal, na stránkách Peugeot.cz je uvedená paušální cena za pravidelnou servisní prohlídku pro 508 - 5.050,- včetně DPH. Je v ní určitý materiál ( olej + filtr ) a nějaká práce. K tomu musíš ještě připočítat další materiál podle toho, kolik máš najeto a co je tudíž nutné vyměnit. Např. pal. filtr, kab. filtr, vzduch. filtr, brzdová kapalina apod. Tím se ta cena navyšuje.

Já to měl trochu jinak, protože mán najeto jen 12.000 km. Přijímací technik mi proto navrhl, že se to udělá jen podle položek a ne paušálně, že mi to vyjde finančně líp. Což byla nakonec pravda.

Tady uvádím všechno, co mi v rámci prohlídky dělali za úkony.

Jinak do Mělníka jezdím někdy od roku 2006, ještě když jsem měl 307, potom 407 a teď s 508. Vždycky jsem se tam na všem dohodnul a nikdy pro ně nic nebyl problém. Dá se říct, že jsem věrný zákazník.:D

Takže asi tak.:papa

Odesláno
No ja som platil za prvú cca 250e a druhá bola za 270e a za chvíľu ma čaká tretia pri 60 tisíc tak uvidím. Inak som si nechal upraviť interval z 30 na 20 tisíc

To je dobry napad so snizenim poctu najazdenych km z 30tis na 20tis...niekde tu na fore som sa docital aj o 15tis km...

Prosim Ta napis mi kde si platil cca. 250,-e za prvu?

Vdaka

Odesláno

ono je to jedno... když je v počítači nastaveno 30tis. a přijedete do servisu ve 20tis. tak Vám to udělají... záleží jak moc je motor zatěžován...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...