Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI safra safra.........:myslim:myslim tak, koupit, nebo tomu dat jeste dva tydny a pockat na 60.000? jj, taky jsem se pred pul rokem rozhodoval, jestli upgrade, nebo ne.... :D:D btw, na www.tipcars.cz visi stary model 306 S16 za 99tisic.... sice si o stavu nedelam iluze, ale mozna by stalo za to na ni mrknout... Citovat
Bohouš Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 No tak to si raději nechám svou 205ku a nebo když už tak si počkám, naškudlím a připlatím. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No tak to si raději nechám svou 205ku a nebo když už tak si počkám, naškudlím a připlatím. ale jak znam tipcars, tak jeste pripocti tak 50 na to, aby z ni bylo auto ve stavu jehlixova (aspon co jsem slysel o kvalite jeho priblizovadla...), dost casto jsem na tomto serveru videl vraky a pasti, prezentovane jako nehavarovane a nove auto... nebo auto za zminovanou cenu v bazaru nikdy nestalo, a bylo treba o 20% drazsi... jestli je to nekde v praze, treba by stalo za to se zajet aspon podivat? abys mi pak nenadaval, az nic takoveho nebude k mani Citovat
Holly Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 50 tis.? Cha cha, to tedy pěkně přitlač Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: Holly 50 tis.? Cha cha, to tedy pěkně přitlač Citovat
JEHLIX Odesláno 25. červenec 2005 Autor Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Bohouš 205 GTI safra safra.........:myslim:myslim tak, koupit, nebo tomu dat jeste dva tydny a pockat na 60.000? jj, taky jsem se pred pul rokem rozhodoval, jestli upgrade, nebo ne.... :D:D btw, na www.tipcars.cz visi stary model 306 S16 za 99tisic.... sice si o stavu nedelam iluze, ale mozna by stalo za to na ni mrknout... NIŽ UŽ NEJDU TO TO RADŠI NECHAM ZA PAR KORUN BRACHOVY NEŽ TO PRODAT NĚKEMU CIZIMU V SUPROVIM STAVU POD CENOU. Citovat
JEHLIX Odesláno 25. červenec 2005 Autor Odesláno 25. červenec 2005 A 306 S16 NENI SOUPEŘ PRO MOU KARU. a AUTO Z BAZARU BYCH NIKDY NEKOUPIL ASPON NE V TAKOVE CENOVE RELACI DO 100000KČ. DOBRY AUTA SE PRODAVAJI SAMI BEZ BAZARU A DO BAZARU JDOU BUD VYLITANY MRDKY (PASTIČKY NA PENIZE) A NEBO DOTAŽENY BOURAČKY KTERE SE U NAS PSRAVUJI A OKAMŽITĚ KRAČI DO BAZARU. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: JEHLIX A 306 S16 NENI SOUPEŘ PRO MOU KARU. a AUTO Z BAZARU BYCH NIKDY NEKOUPIL ASPON NE V TAKOVE CENOVE RELACI DO 100000KČ. DOBRY AUTA SE PRODAVAJI SAMI BEZ BAZARU A DO BAZARU JDOU BUD VYLITANY MRDKY (PASTIČKY NA PENIZE) A NEBO DOTAŽENY BOURAČKY KTERE SE U NAS PSRAVUJI A OKAMŽITĚ KRAČI DO BAZARU. nikdy jsem nerekl, ze je... staci se podivat na pomer vykon/hmotnost ale zase je o generaci novejsi... stejne tak se nehadam, ze nabizis draze, to bylo jen rejpnuti myslim, ze za 70 litru je to super koupe vzhledem ke stavu, v jakem to mas... myslim, ze zrovna bohous ma slusnou predstavu, co stoji udrzba takove hracky... co se tyka urovne \"vylitany mrdky\", to je 95% GTI, co jezdi u nas, bazar nebazar... porad je jeste moznost si nechat dovezt \"slusne\" nabourany auto a nechat si ho opravit... ale to uz zase nejsme na urovni 70K... Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: JEHLIX JA SE NAHADAM JEN REAGUJI pak je vse ok... stejne je to na bohousovi, jak se rozhodne docela jsem se divil, ze vubec prodavas takovy pekny kousek... doufam, ze ho aspon koupi nekdo, kdo vi o cem to je a nenecha ho zpustnout jako vetsina tech GTI, co tady jezdi Citovat
JEHLIX Odesláno 25. červenec 2005 Autor Odesláno 25. červenec 2005 ...A POPIS VYMĚNĚNYCH VĚCI + DOLOŽENI UČTENEK + ŽE TO DĚLALI U AUTO VAŠENDA VYPOVIDA DOST O STAVU,A ROZHODNĚ BYCH TO AUTO NEŘADIL MEZI TĚCH 95% GTI CO JSI POPISOVAL 6E SE DA U NAS SEHNAT. VŠECHNO V DOBRYM Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: JEHLIX ...A POPIS VYMĚNĚNYCH VĚCI + DOLOŽENI UČTENEK + ŽE TO DĚLALI U AUTO VAŠENDA VYPOVIDA DOST O STAVU,A ROZHODNĚ BYCH TO AUTO NEŘADIL MEZI TĚCH 95% GTI CO JSI POPISOVAL 6E SE DA U NAS SEHNAT. VŠECHNO V DOBRYM no, tak to snad bylo poznat uz z me prvni reakce, ze ho radim do tech 5% co se tyka stavu, neradil bych tam ani to bohousovo... na to nejsou snad potreba ani uctenky, staci se podivat... ales gute Citovat
Holly Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Když to prodáš za 70000, tak to tipuju, že budeš stejně aspoň 50000 ve ztrátě. Sám vím o čem mluvím, naprosto chápu, že ti to rve srdce. Sám bych o tom vážně uvažoval, kdybych nepomýšlel na něco většího. Citovat
DjBoom Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Hmm. No máš to fakt pěkný. Taky sem se nerad zbavoval 306ky když sem do ní naházel za dva roky skoro 100 tis ale přece jenom to vědomí že existuje ještě rychlejší a lepší peugeot zvítězilo. Mimochodem podobnýho s Mi čkem sem viděl v německu za 3500 Euro takže cena moc good Citovat
Vvitty Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: DjBoom Hmm. No máš to fakt pěkný. Taky sem se nerad zbavoval 306ky když sem do ní naházel za dva roky skoro 100 tis ale přece jenom to vědomí že existuje ještě rychlejší a lepší peugeot zvítězilo. Mimochodem podobnýho s Mi čkem sem viděl v německu za 3500 Euro takže cena moc good do kazdyho auta nacpes vic, nez je jeho hodnota, pokud chces abyk necemu vypadalo... jsem takhle za dva roky nacpal 35K+50K do 309, abych ji pak prodal za 30K... a nedelam si iluze, ze s tim co mam to jednou bude jiny ale prece nebudem jezdit v nejakem zbastlenem srotu Citovat
JEHLIX Odesláno 25. červenec 2005 Autor Odesláno 25. červenec 2005 NO PRODĚLAM ASI 100TISIC PLANUJEME S MLADOU BYDLENI = DUVOD PRODEJE. A KAMOŠI MI DALI OKUSIT A ČICHNOUT K MOTORKAM,TAKŽE DALŠI AUTO BUDE NĚJAKY PRDITKO S CO NEJNIŽŠIMA PROVOZNIMA NAKLADAMA A K TOMU PLANUJU MOTORKU NA ADRENALINEK. Citovat
DjBoom Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 Původně zaslal: JEHLIX NO PRODĚLAM ASI 100TISIC PLANUJEME S MLADOU BYDLENI = DUVOD PRODEJE. A KAMOŠI MI DALI OKUSIT A ČICHNOUT K MOTORKAM,TAKŽE DALŠI AUTO BUDE NĚJAKY PRDITKO S CO NEJNIŽŠIMA PROVOZNIMA NAKLADAMA A K TOMU PLANUJU MOTORKU NA ADRENALINEK. No tak hlavně dávej bacha abys pak nečichal k asfaltu na motorky sem zanevřel po tom co mam o tři kamarády míň a z toho pouze JEDEN odešel vlastní vinou ale všichni na mašině. Mam pocit že dneska je to jen otázka času kdy si tě nějakej blb v Touaregu najde Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 Původně zaslal: JEHLIX ....DALŠI AUTO BUDE NĚJAKY PRDITKO S CO NEJNIŽŠIMA PROVOZNIMA NAKLADAMA A K TOMU PLANUJU MOTORKU NA ADRENALINEK. Na jaře bude možná k mání jedna z mých 205D Citovat
JEHLIX Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 Tak pokud pujde zejtra vše podle planu tak jde auto do servisu -oprava teho tlaku oleje + manžety na poloosach. Takže kara bude v 90% stavu,pak už jen nechat sparvně zapojit alarm a opravit dalkovy ovladani od centralu + počkat až kamoš pošle zkraceny sani + nalakovat předni spoiler a nasadit přiavny dalky. A pak bude auto ve 100% stavu bey chyb!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.