lukaro Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Čaute, tak dnes jsem si pohrál s barvou, která mi zbyla. Mám byt 1+1 a obývák s ložnicí mám propojený, jen rozděleno závěsy. V ložnici mám jednu zeď vínově červenou a obývák je vedený v barvách právě té vínově červené, černé a bílé. Proto jsem na zeď vytvořil toto.... Malované Duluxem a jen pomocí papírových pásek. Jinak se chystám to celé ještě rozšířit, zatím jsem to dělal z hlavy a bez předlohy. Teď si to zkusím dodělat ve Photoshopu a to potom přenést na zeď Jinak nejhorší to bylo celé oblepit, odměřit. A jak člověk strhne pásky, zjistí že barva podtekla, takže potom musím linky opravovat a to je práce na několik hodin. A včera jsem dělal koupelnu do krásné fialové, na fotkách nic moc, ale ve skutečnosti to vypadá úžasně. Dokoupil fialové doplňky (ručníky, rohožku...) a je to bomba. Co vy na to říkáte? Máte doma taky něco podobného? Jinak mám ještě celou zelenou chodbu a v kuchyni mám jednu zeď šedou [upravil dne 14/2/13 18:00 od lukaro] Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Díky Tak jsem to rozšířil, uvažuju ještě o červeném obdélníku, který by navázal na ten šedý a směřoval dolů.. Ale to už by podle mě bylo přeplácané. Nic se nemá přehánět Citovat
Rejty Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 nechat tak jak si dával psoeldní!!! to radši sladit závěs:) Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Tym malym stvorcom uplne vlavo si mal prekryt ten prostredny sedy... To mi hned udrelo do oka Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Závěs je bílý a má šedé \"šmouhy\", takže mi to ladí a rolety v obýváku jsou vínově červené.. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Jj, farby nevadia, len ma uputalo prilis symetrie a preto som dal poznamku, ze ten stvorec by som prekryl tym druhym stvorcom... [upravil dne 14/2/13 17:48 od Marcel00] Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 No, já chtěl ty šedé dominantní A malá aktualizace, ale tím to hasne a je hotovo, celý den práce Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 jo, vypada to dobre, ja jsem zastance bile a manzelce vzdy dovolim jednu stenu nejakou barvou. Ona se pak rozciluje, ze tam ma obtiskle komary, a nemuze to opravit, protoze nema barvu, kdezto ja vezmu primalex, pretru si flek na bile a je to :D:D takze obyvak mame jednu stenu ruzovou, stejne tak sedacku, v loznici zase mame hnedou podlahu, zeleny koberecky, zelenou stenu za hlavou, zeleny lampicky, no ja si pripadam obcas jako cesilko, ale lepsi nez ta cervena, to jsem si pripadal jako kdyz jsem v bordelu a ne v loznici :D:D:D [upravil dne 14/2/2013 18:02 od Scratch] Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Já mám celý byt sterilně bílý (stěny, okna, dveře, zárubně), na barvy v interieru si asi nikdy nezvyknu. Ten nápad s obdélníky není až tak zlý, ale měl bych strach, že se mi brzy zprotiví koukat na ty tvary dennodenně. Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 .......ale lepsi nez ta cervena, to jsem si pripadal jako kdyz jsem v bordelu a ne v loznici :D:D:D [upravil dne 14/2/2013 18:02 od Scratch] Zrcadla byly? Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Medved: ano, zrcadla jsou Lukaro: mozna jsi si s tim daval moc velkou praci, existuji samolepky, ktere nalepis na zed a az te prestanou bavit, tak je strhnes Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Mě se to bude líbit dlouho, pro takové věci se dokážu vždy nadchnout a kdyby mě to omrzelo, vezmu bílou a je klid... Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Scratch: díval jsem se na samolepky ale v takovém formátu stojí 1200kč a výše, pokud chci něco kvalitnějšího. A když jsem měl doma barvy navíc a pořád mám (schované na případné opravy a podobně), tak ušetřím penízky a zabiju čas Chystám se do ložnice koupit nějakou velkou nálepku stromu, ale jsou to fakt pálky... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 no, manzelka ma nejaky polepy taky v zasobe, ale ceka, az budu mit dobrou naladu, aby me pozadala o vylepeni, protoze vi, ze s tim nesouhlasim :D:D:D stoji to dost, to je pravda. Tva varianta je rozhodne levnejsi a mas z toho i dobry pocit. Taky bych zauvazoval priste jestli polepy, nebo to vymalovat. A ted jdu spucovat manzelku, a jdu se zeptat, kolik ty jeji obr samolepky pres celou stenu vlastne staly? Citovat
lukaro Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Mě ty barvy vyšly na skoro 600kč, ale maloval jsem s tím více jak ty rámečky takže pořád levnější jak nálepky.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 600? to mam na na dva pokoje :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.