Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz, něco jsem zkoumal na konektoru co jde do páček pod volantem, do červenýho kabelu šel normálně proud a všechno fungovalo tak jak mělo, ale pak se mi asi nějakou záhadou spojily dva kabely, vyhořela pojistka od spínací skříňky, tak sem jí vyměnil, ale přestal jít proud do toho červenýho kabelu uprostřed, byl na něm stálej proud a teď nic, tak sem zkusil otočit klíčkem, rozsvítily se budíky a zároveň parkovačky, ale auto nestartuje, tak sem to pak zkusil propojit rovnou plusem z baterky na ten červenej kabel a auto normálně nastartovalo a všechno funguje jak má. Nevíte co by tam mohlo být za problém jestli se třeba nevypálilo nějaký relé co anpájí tan červenej kabel? Fakt nevim. Jinak je to modelový rok 2003 MUX vereze páčky pod volantem com2000. Díky za rady

Odesláno

Tak F1 byla spálená, tak sem jí vyměnil a už ot všechno beží, nechápu že sem si jí nevšimnul. Tak mockrát Ti děkuju a přeju hezký den, nemohl jsem z toho skoro spát. Dík;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...