Kyslik21 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Tak poslední změny z uplynulých týdnů. Auto zvednuto, zkontrolováno, výměna oleje, ol. filtru, předních destiček. A první úpravy interiéru v podobě nové řadicí páky Sparco, ke které příští týden přibude i manžeta řadící páky od stejnojmenného výrobce. Samotně k výměně ŘP. Četl jsem několik návodů jak sundat hlavici u peugeota, někdo píše kroutit, někdo tahat, někdo oboje a různé kombinace. Tahání, kroucení a tahokroucení nepomáhalo takže přišla na řadu hrubá síla. Sikovkama ohnout, pilkou uříznout a nožem seříznout gumu pod hlavicí. Samotná montáž nové byla na 3 minuty BTW auto se už moc těší na sraz v Praze (EDIT) Omlouvám se za špatné tlačítko, nemohl by to někdo přesunout do threadu S 16 Black - Nameless? [Edited on 9/2/13 23:01 by Kyslik21] Citovat
ericc64 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Nic v zlom, je to len moj nazor, ale ta paka vyzera daleko horsie ako ta origo Stacilo len tu povodnu prelestit ... Citovat
Kyslik21 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 To je věc názoru, zase takhle má jiné držení a do interiéru a do dalších plánovaných změn se hodí nejlépe A pocit z jízdy a řazení je určitě mnohem lepší než s origo. Citovat
janny Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 ak to dobre vidím tak si tu starú zničil pílkou? Citovat
pipistrel Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 asi si chcel pokracovat TU ci? edit: uz som si vsimol ze si to tam pisal [upravil dne 11/2/13 08:15 od pipistrel] Citovat
Kyslik21 Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Teď se to může zdát možná nevkusné, ale jak říkám s těma věcma co příjdou dále bude dokonale ladit. Však o co jde, mě se líbí, majtelce se líbí tak nemám co řešit a ano opravdu jsem ji zničil pilkou, jiný způsob mě nenapadl a ten co ano tak nefungoval. Drastické lež nezbytné a pro mě to není ztráta Citovat
safi1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 škoda tej origo hlavice paky... K tej čo si namontoval sa radsej nevyjadrujem Citovat
pterson Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 ono kdyz povolis manzetu od tunelu a zaberes vsi silou do strany jako kdyz povolujes matku tak ji sundas, sice zlikvidujes tu plastovou spojku ktera to drzi na tom kuse zeleza ale radicka je cela pak ji muzes jen nasazovat a sundavat:D Citovat
Kyslik21 Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Nechtěl jsem nad tím dlouho laborovat a origo hlavici jsem nepotřeboval, kdybych to měl na dílně bylo by to o něčem jiném ale s minimem vybavení a venku v zimě to pro mě byla jediná přijatelná možnost Citovat
Rejty Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 škoad řadičky..mohl si jí za 500 prodat:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.