tomik1987 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Zdravím, auto mám dole v podpise P406 2,2 hdi. dnes som išiel po zamrznutej ceste kde to bolo dosť rozbité . na ceste bolo ešte aj dostatok snehu. zrazu keď som išiel niečo začalo hučať v zadu ako keby niečo nepravidelne šúchalo. a hneď nato sa mi rozsvietila Palubná doska a ABS Fault , nasledne som auto zastavil vypol motor. počkal naštartoval som ešte zasietilo na sekundu ABS fault ale potom hneď zhaslo. Pri brzdení ABS fungovalo. ešte chvíľu to tak hučalo potom prestalo. mohlo to byť nejakým nabitým snehom? keď som prišiel domov pozeral som či tam niečo nieje pohnuté ale všetko vyzeralo v pohode? čím to mohlo byť? [upravil dne 9/2/2013 22:49 od Béďa] Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 sundej zadní kotouče(jak je bubnová část-pro ruční brzdu) a skontroluj to tam,mohl ti prohnít štít v místě kde jsou 2 zajišťovací šrouby co drží pakničky - jak se ti to tam vysypalo tak ti klidně i ulomí jeden ze zubů pro snímač na ABS Citovat
tomik1987 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 no neviem ako to teraz urobím. lebo na záhrade mám veľa snehu a do garáže sa momentálne nedostanem. ale zdá sa mi ako keby to robilo na zadnej pravej strane. a tam bolo menene ložisko s nábojom asi pred dvomi mesiacmi . vtedy to tam vyzeralo všetko v pohode. raz som ten zvuk už začul keď som išiel do práce ale potom to prestalo vtedy bolo tiež veľa snehu na ceste ale nič s ABS nehlásilo. Citovat
banan1987 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 tomik toto sa stalo aj anci na 406ke si teraz spominam.. nakoniec to bola ta zavlacka co drzi pakne rucnej brzdy.. ale jej to nepolamalo nic len hucalo a suchalo... treba to rozobrat a uvidime co dalej.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 mozno to boli kamienky so snehom medzi diskom a kotucom. Mne to robilo obcas tiez vzadu. Mam dost malo miesta medzi diskom a kotucmi. Aj pri vacsom zavazi pri vyvazeni mi to sucha. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.