Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobré odpoledne, jsem tu nová a chtěla bych se na něco zeptat. Mám Peugeota 206, 1.4 - benzín. Auto do teď normálně šlapalo, ale minulý týden v sobotu jsem chtěla nastartovat a už to nešlo, baterkou to určitě není. Zkusila jsem to druhý den, nejprve to nešlo opět, ale po chvíli to naskočilo, ale vzápětí spadly otáčky a chcíplo to. Takhle mi to udělalo asi třikrát a když jsem pak auto pořádně projela, tak normálně za jízdy opět spadly dvakrát otáčky a vzápětí to šlo zase normálně. Pak už se to nestalo, ale od té doby pokaždé když chci někam jet, tak se opakuje to samé. Než se auto zahřeje, tak to chcípá a při jízdě padají otáčky. Nenapadá vás co by to mohlo prosím být ? Děkuji za odpověď.

[upravil dne 9/2/13 12:14 od 21Kacenkaa]

Odesláno

Ano došlo :)

Máě lanovod, takže to je jednoduší :) Nicméně nejlépe by bylo to napojit na Diagnostiku Peugeot a vědělo by se více :)

A jak říká lubo, může to být i ta lišta, která mě nenapadla, nicméně bych začal tou diagnostikou a vidělo by se :) Popřípadě pokud máš možnost si půjčit někde tu zapalovací rampu, tak si zkus vyměnit, jsou to 2 šroubky a není tam co zničit :)

Odesláno

Osobně to vidím na ten krokáč nebo čidlo teploty a to je díl za pár korun (čidlo asi 500, motůrek 600 od pana Hlubiny) ;)

Odesláno

Může tam být nějaká chyba :) ale nejlépe by bylo diagnostiku dělat zrovna ve chvíli kdy to bude blbnout a načíst live data teploty a motůrku :)

Já bych ti to napíchl, ale když spočítám cestu a čas, tak se nedoplatíš :(

Odesláno

Mi to dělalo přesně to samé, cca před týdnem.Jel jsem na diagnostiku stála 200 kč, a tam to vypsalo Čidlo teploty EPS tzv. zelený kroužek. Toto jsem nechal vyměnit a pak vymazat tu chybu a od té doby jezdím v pohodě. Čidlo mě stálo něco kolem 300 kč. Samozřejmě druhovýroba, ale účel splnilo a motor si opět přede jako kotě.

Odesláno

Tak moje autíčko si ze mě asi dělá srandu. :) Před chvílí jsem ho nastartovala a pořádně projela a vůbec nic to neudělalo. Šlapalo jak hodinky. Tak teď teda nevim.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak v pondělí mi auto nešlo nastartovat už vůbec. Taťka ho odtáhl tady u nás k jednomu co dělá peugeoty. Ten mi po týdnu vzkazuje, že moje auto mi neopraví. Že se v tom vrtat nebude. Takže se mi chce akorát tak brečet a mám strach co to je. Myslíte, že podle popisů co jsem vám tu psala je to až taková katastrofa ? :(

Odesláno

Já v tom takový problém nevidím...

Měl ten člověk diagnostiku pro Peugeot? Nebo nějakou uni za pár stovek z Aukra?

Pokud by měl Peugeot diagnostiku, tak by tam muselo něco být a určitě je to opravitelné. Buď nějaké čidlo nebo ti tam nejde benzín... bude to maličkost ;)

Odesláno

No on tu má normálně servis a na diagnostiku to prej dával. A dokonce volal i do peugeota. A něco mumlal, že by to možná bylo na výměnu motoru. Přítel mé sestřenice je automechanik, tak se mi na to ještě podívá. Jinak nevim co budu dělat.

Odesláno

Tak k takovému technikovi bych už nikdy nejel.. pokud tohle považuje na výměnu motoru bez jediného pádného důvodu, tak toho asi moc neopraví :myslim

Odesláno

Tak dneska jsem si auto přitáhla domů. Řekl, že to napojil na diagnostiku, ale auto nereagovalo, tak prej to bude něco s elektrikou. Táta řekl, že říkal jedno přes druhé. Tatí říkal, že se podívá jestli neni někde překouslej kabel od kuny a pak hold začnem s výměnou filtru a půjdem dál. Snad na to příjdem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už mám autí u jiného automechanika. Také mu auto nekomunikovalo s počítačem a pojistkama to prej není. A bylo mi řečeno, že to nebude nic jednoduchého. Takže se mam finančně asi na co těšit. :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...