Stratocaster2 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdravím, mohl bych se zeptat co je to za díl? Všimnul jsem si, žemi z toho začala celkem dost téct nafta... viz foto Citovat
elton Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Moc pěkná fotka, to je součástka z jakého letadla? Citovat
Stratocaster2 Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Omlouvám se, je to P 307, 2.0HDI, 90hp ,2003 Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 No to je hezký, tak už se ví co to je za auto. A fotka je kde? Citovat
Chip Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 to je naftovy filtr nemýlím-li se odkud ti to teče? myslím ze to má šroubovaci vicko [upravil dne 8/2/13 19:04 od Chip] Citovat
Stratocaster2 Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 V náhledu mi to vše zobrazí. Nevím, kde může být chyba. Zde je link na foto: http://www.imghosting.cz/images/38p307.jpg Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 No jak Ti už napsali, palivový filtr. Odkud to teče? Měnil jsi vložku toho filtru? Nebo čím to začalo? Citovat
Stratocaster2 Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Vložku nechávám měnit pravidelně, protože nikdy nevím kde natankuju, takže po cca 10000km měním zároveň s olejem i pal. filtr. Jen bych rád upozornil, že toto je stav před cca 3měsíci. Dneska u sebe bohužel nemám foťák. Pal. filtr je kompletně celej od nafty. Řekl bych,že to teče vrchem, jak jsou připojený hadičky. A zjistil jsem to tak, že mě v autě začala smrdět nafta a po cca 3 dnech stání byla pod autem obrovská kaluž nafty. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 No tak ještě jednou: Měnil (nechával jsi měnit) tu vložku někdy teď? Nebo co jsi dělal než to začalo téct? Teče to kolem těch hadiček, kolem ty matky, dole na výpustným šroubu, nebo někde jinde? Je ten filtr prasklý? .... Tak se trochu rozepiš. Můžeš zkusit ty hadičky odpojit, zkontrolovat jestli tam byly dobře nacvaknutá, zkontrolovat ten zámek co je drží, můžeš zkusit utáhnout tu matku (jen rukou) ... Dělal jsi něco z toho? Taky to může téct těmi hadičkami. Tak se na to koukni pořádně, otři to a zkontroluj kde se to objeví .... Edit: Nebo víš co? Když jsi ani nepoznal, že to je palivový filtr, tak to dej do servisu, nebo někomu, kdo ví kam šáhnout. Nic ve zlým, ale abys ještě neudělal víc škody než užitku [upravil dne 8/2/13 19:18 od Bigbadjohn] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Koukni jestli jsi neskřípl tu gumu co těsní pod víčkem. Pak se podívej jestli nemáš povolený čidlo které hlídá přítomnost vody v naftě ( je zespoda nádobky) pak koukni jestli máš dobře nastrčené přívodní hadičky. Doporučim očistit, párkrát otočit a znovu zhasnout klíčkem a kouknout Citovat
Stratocaster2 Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Takže tu vložku jsem nechával měnit před cca 3měsíci (6000km). Po měsíci ježdění začala být v autě cítit nafta, ale všechno bylo suchý, tak jsem to moc neřešil. Zárověň po výměně začala z ničeho nic klouzat spojka (má najeto jen 30000km) a doteď nevím proč. Filtr nikde prasklý není, vše jsem zkusil před týdnem dotáhnout(pouze rukou), ale vše drží pevně na svém místě. Nafta teče buď kolem hadiček, protože je mokrý už celý vrch filtru. Citovat
JanoRS Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 ano, môže tiecť okolo hadičky. závada bude v prírube alebo v \"hadičke\" skús ju rozpojiť a znovu zapojiť..... Citovat
mxmen Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 spojka ti může klouzet tím že ti do ní teče ta nafta, kup si odmaštovací sprej postříkej celý filtr,až to uschne tak natoč motor a pozoruj kde je ten unik nafty Citovat
peugeot 406 super Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 odsroubuj vicko gumicku natri olejom alebo vazeliou hod naspet hadicky vyber ocisti a znova nasad (pozor nezlom tie ticikny idu dost blbo a radi sa lamu ..) nech ti niekto otoci klucikom a ty kukaj odkial to prameni..a budes vediet. kluc na ten filter je myslim 22mm.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.