Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vložku nechávám měnit pravidelně, protože nikdy nevím kde natankuju, takže po cca 10000km měním zároveň s olejem i pal. filtr. Jen bych rád upozornil, že toto je stav před cca 3měsíci. Dneska u sebe bohužel nemám foťák. Pal. filtr je kompletně celej od nafty. Řekl bych,že to teče vrchem, jak jsou připojený hadičky. A zjistil jsem to tak, že mě v autě začala smrdět nafta a po cca 3 dnech stání byla pod autem obrovská kaluž nafty.

Odesláno

No tak ještě jednou:

Měnil (nechával jsi měnit) tu vložku někdy teď? Nebo co jsi dělal než to začalo téct?

Teče to kolem těch hadiček, kolem ty matky, dole na výpustným šroubu, nebo někde jinde? Je ten filtr prasklý? ....

Tak se trochu rozepiš.

Můžeš zkusit ty hadičky odpojit, zkontrolovat jestli tam byly dobře nacvaknutá, zkontrolovat ten zámek co je drží, můžeš zkusit utáhnout tu matku (jen rukou) ... Dělal jsi něco z toho?

Taky to může téct těmi hadičkami. Tak se na to koukni pořádně, otři to a zkontroluj kde se to objeví ....

Edit:

Nebo víš co? Když jsi ani nepoznal, že to je palivový filtr, tak to dej do servisu, nebo někomu, kdo ví kam šáhnout. Nic ve zlým, ale abys ještě neudělal víc škody než užitku :myslim

[upravil dne 8/2/13 19:18 od Bigbadjohn]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Koukni jestli jsi neskřípl tu gumu co těsní pod víčkem. Pak se podívej jestli nemáš povolený čidlo které hlídá přítomnost vody v naftě ( je zespoda nádobky) pak koukni jestli máš dobře nastrčené přívodní hadičky. Doporučim očistit, párkrát otočit a znovu zhasnout klíčkem a kouknout

Odesláno

Takže tu vložku jsem nechával měnit před cca 3měsíci (6000km). Po měsíci ježdění začala být v autě cítit nafta, ale všechno bylo suchý, tak jsem to moc neřešil. Zárověň po výměně začala z ničeho nic klouzat spojka (má najeto jen 30000km) a doteď nevím proč. Filtr nikde prasklý není, vše jsem zkusil před týdnem dotáhnout(pouze rukou), ale vše drží pevně na svém místě. Nafta teče buď kolem hadiček, protože je mokrý už celý vrch filtru.

Odesláno

spojka ti může klouzet tím že ti do ní teče ta nafta, kup si odmaštovací sprej postříkej celý filtr,až to uschne tak natoč motor a pozoruj kde je ten unik nafty

Odesláno

odsroubuj vicko gumicku natri olejom alebo vazeliou hod naspet

hadicky vyber ocisti a znova nasad (pozor nezlom tie ticikny idu dost blbo a radi sa lamu ..)

nech ti niekto otoci klucikom a ty kukaj odkial to prameni..a budes vediet.

kluc na ten filter je myslim 22mm..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...