Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové kamarád má Berlingo a chce si dodělat tempomat.Na Bazoši je páčka i s limitem i bez.Když jsem na inzerát volal pán říkal že neví jestli bude fungovat na vstřikování Siemens,že to nějak nerozjel.Co je na tom pravdy??

Odesláno

2006 2.0hdi 90ps Siemens,s tím limiterem je mi to jasné objednal bych tu obyčejnou.Právě že jiný kamarád má to stejné auto ale už ho koupil s tempomatem a má taky Siemens.Ono asi všechny Berlinga měly Siemens od nějakého roku.Nevím.

Odesláno

ak partner \"funguje\" ako 307 tak nic tazke ;)

minuly tyzden som to uspesne pozapajal, a to ked ja tak to je uz co povedat :P

a inak...bacha na pokutu :D

Odesláno

Tak páčka přišla.Namontoval jsem ju ale nevím kde ji aktivovat.V BSI jsem nic nenašel a když se dívám do ovládacích páčak a čtu hodnoty tak mi tam normálně funguje??

Odesláno

ak mas spravne navolenu ecu , je bud problem s jej komunikaciou , ale mas ...lacnu diag...pri celkovom teste ti musi najst vsetko co je v aute...spravne zadavas DAM cislo OPR pri citroene

ecu - konfiguracia - regulacia rychlosti vozidla = pritomne

[upravil dne 15/2/13 16:45 od vladosr]

Odesláno

Ted jsem ji povolil i v jednotce motoru i v Bsi.Ale pořád nejde.V ovládacím modulu pod volantem vidím že když ji mačká tak reaguje ale za jízdy prostě nejde.Ještě jsm skusil odpojit na chvilku baterku jestli to nepomůže

Odesláno

Pěkné, já o tom uvažuji na 306tku, ale musím se podívat,zda mám pod volantem konektory na páčku ... jinak mám HDi, tam by neměl být problém ...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...