Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vychytavky 607 alebo co vsetko auto dokaze a ani ste o tom nevedeli

Recommended Posts

Odesláno

No mne to takto nefunguje. Ak chcem sklopit zrkadlo pri zaradenej spiatocke tak to ktore chcem sklopit tak musim prepnut prepinacom zrkadiel na ovladani okien u vodica. Packou na smerovky mi to nejde.

Moje upravy co mam: zmena podsvietenia pristrojovky a panelov z oranzovej na bielu a cervenu, odblokovanie videa za jazdy, cuvacia kamera s automatickym zobrazovanim na obrazovke po zaradeni spiatocky, DVD obrazovky zabudovane do opierok.:D

Odesláno

U rt3 iba cez tlacitko ak chces pozerat video za jazdy. ( vobec to nepouzivam) Spravil som to iba pre tu kameru na spiatocke. Elegantne riesenie. A teraz mam k tomu pripojenu aj safety kameru, lebo je bez displeja koly rozmerom.

Neskor dodam obrazky co je tam vsetko porobene. :D

Odesláno

Po testoch 7 kamier tato sa mi osvedcila najviac. Malinka-da sa schovat perfektne a nie je ju z vonku vidiet. Takze ju nemusim davat stale dole a nazad. Kvalita je primerana.

post-1204-14109629706533_thumb.jpg

Odesláno

Sam sebe sam. :D

To podsvietenie by bolo super keby tie displeje nesvietili tak na modro. Keby boli pekne cierne s pismenkami bielej farby by to bolo ine. Skusal som aj zmenit predradne odpory aby to tak nesvietilo, ale nepomohlo to vobec. Neva. Uz je to spravene tak sa do toho hrabat nejdem.

Odesláno

Radio a tlacitka su cervene. Svietia tak isto ako rucicky na pristrojovke. Na tej foto je to take divne. Idem spravit este jednu foto teraz v potme. Mozno to bude vidiet lepsie.

Ocakaval som ze to bude vyzerat lepsie, ale viacej z toho nespravim ako to je a prerabat to nazad uz nejdem.:D

Odesláno

V pohode. Ako pisem tiez som ocakaval lepsi vysledok, ale neham to uz tak. Menil som to preto lebo zacali na jednej strane pristrojovky preblikavat ledky po zohriati. Myslel som ze studeny spoj, ale bola to chyba lediek. Kedze som nemal ledky s rovnakou farbou tak ze to zmenim na inu. A tak sa aj stalo.

Odesláno

Caute chlapy, ja nevim zda jde startovat na dalku, to mi jaksik unika, jdou mi jen pri zamknuti auta zavrit vsechny okna co sem nezavrel ale to je normalni , ale prece jen mi neco de, a to odemknuti jen ridice. Mam to nasledovne- pri prvnim odemknuti se odemknou dvere ridice, a pri druhem zbytek, ale mam to tak od koupi takze nevim jak sa to robi;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...