Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stibot ano uz opravene Gronholm, skocene alebo stocene... Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Skočené a ne**r :D:D StibTo tě zabije za zkomolení nicku EDIT: A neposlal jsi to 2x ale 3x tak smaž ještě jeden příspěvek :D [upravil dne 7/2/13 14:40 od gronholmm] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Das boot stibot.. Pane stibale omlouvam se Gronholmm opravene Citovat
peugeot 406 super Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 skrtiaca klapka lambda sonda snimac podtlaku mozno horsie reaguje.. sviecka alebo mu chyba 1valec:D:papa Citovat
Feelly Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Lambdu ma měněnou a nic Jo jo takže to co jsme tu vyjmenovali krom snimače ) No to bych mu řekl taky, 3 válec neni motor Ale tak pokusím se to vyřešit, ted budu dávat přihlašku na střední školu takže mi to aspon k něčemu pomuže Rozšířím trošku naše stránky i Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Feelly: koukal jsi na ten odkaz co jsem sem dával? Citovat
Feelly Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Jo vidíš to ja se kouknu, ja jsem teď měl hodně zařizovaní, jdu na to EDIT- Tak koukám, bylo to rozvody byl skočeny o 3 zuby.. Tak třeba bude mít stejný problém a četl jsem že to mělo jinej zvuk a vyšší spotřebu? To se ho zeptám také co dále spozoroval. [upravil dne 7/2/13 18:40 od Feelly] Citovat
Feelly Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Kluci? Ta klapka se jak dáva do zakladního nastavení to jde jen přes diagnostiku ne? ... Citovat
h4wk3y Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 sak to dej do googlu, ne? Ale myslim, ze s tim staci natocit par desitek km a ona si s ni jednotka poradi... citace ze skoda fora: cistit ju cisticom tak ze niekomu povies aby ti pridavla plyn a ty to tam striekaj. klapky sa nechytaj ani s nou nehyb vraj sa moze pokazit aspon mi to tvrdil servisak. za poskozeni vozidla nenesu zodpovednost [upravil dne 9/2/13 14:47 od h4wk3y] Citovat
Feelly Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 No ja ji chtěl vyndat celou a vyčistit, ale dnes jsem byl u auta a on ma asi uplně jinej problem, otáčky mu kolísají pouze za studena a pouze při volnoběhu po nastartovaní tzv jen když si přidava sytič, to znamená, že je špatnej automatickej sytič, takže muže třeba i nějaky špatny dotek nebo kostra a nebo svíčka no, to podle mě nema pak nic společnyho to co jsem vyjmenoval, navíc neměl žadne nařadií a neví o tom vubec nic co kdy bylo a nebylo takže jsem se mu na to s prominutim vysral. A řekl jsem mu, at to prodá, že to stejně neni motor. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Skontrolujte cez vag cidlo teploty vody... Citovat
peugeot 406 super Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 skakanie volnobezych otaciek je u fabie uplne normalne par tis. km a je to tu..ide na moc chudobu zmes mozes pomenit vsetko a nezmeni sa to uz kamarat natlacil prachy do vstrekovacou sviecok rozvodov atd ..a to iste.. Citovat
Feelly Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Aha takže toje prostě u ní normalní?... No jo no... Ten jeden válec tam prostě chybí Citovat
Ajap Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Automatický sytič to asi nebude, protože auta se vstřikováním jednoduše nemají sytič Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.