Ducatista Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 No když už jedeš do Štěpánova, tak si zavolej do Křelova, jestli tam nemají náhodou křídlo i s víkem kufru. Náhoda...Zkusil jsem a jak všude jinde : \".................... na 406 Coupe?\" \"Co, kupé?\" \"Jo, kupé.\" \"Tak to ne, to vůbec, na kupé vůbec.\" Právě to už sháním od září co V6 mám a obvolal jsem už kde co, ale nikde nic... Všelijaký tuning paskvily nejsou problém sehnat, ale to origo je málokdy Ale dík za tip, že je v Křelově vrakáč jsem vůbec nevěděl. Citovat
Ducatista Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 nic nevrtej stačí přilepit lepidlem na čelní skla a drží to jako čert. Lepil jsem křídlo kámošovi na Fabii kterou pak poslal přes střechu, křídlo ulomil,ale zbytky co byly lepený tam zustaly.Jenže na kolika bodech nebo na jaké ploše to křídlo bylo přilepený? Tady tohle drží na 2 bodech velikosti poloviny dlaně, bojím se nebo spíš nevěřím tomu, že by to udrželo jen na lepidle - přece jen vibrace auta, otvírání kufru,... čoveče nevím nevím... Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 no je fakt ze sa to neodlepi...ale je to poistka:) ale urcite sa neodlepi... Citovat
mxmen Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 když budeš postupovat přesně podle návodu na lepidle a místo kam se bude lepit odmastíš tak už to nikdy nesundáš leda odříznout strunou,ta plocha styku je dostatečná Citovat
Ducatista Odesláno 5. březen 2013 Autor Odesláno 5. březen 2013 Jedna foto v průběhu opravy a lakování... Citovat
Ducatista Odesláno 5. březen 2013 Autor Odesláno 5. březen 2013 A tady dnes po dovozu z lakovny, foceno těsně před západem slunce, tak jsou barvy zkreslený. Citovat
Ducatista Odesláno 5. březen 2013 Autor Odesláno 5. březen 2013 Takže díky všem za rady , je to jen přilepeno, snad to neupadne Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 téda, smekám klobúk, pjekne, oproti púvodnímu Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Křídlo pěkný,originál tvarem ale rozhodně ne výrobou,tohle někdo omáčkl do formy a vylaminoval. Jináč když jsem daval na předchozí auto od MS design,tak taky se to jen lepí. Pokud je z lamina takto a je celé uzavřeno,je dobré ho zespodu vrtnout,kvúli roztažnosti,ta pěna tam nemá co dělat v tom. [upravil dne 5/3/13 22:52 od Milan+] Citovat
Ducatista Odesláno 6. březen 2013 Autor Odesláno 6. březen 2013 Milan+ : čoveče mě ale nepřišlo, že když jsem ho koupil, že by už bylo opravovaný, podle mě to tak je už z výroby a pouze předchozímu majiteli při havárce se z toho vytrhly ty spodní hmoždinky. Jinak karosář to laminoval s nějakou tkaninou, kterou do toho dával. Vypadal, že ví, co dělá Citovat
John Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Tak vida,dočkal jsi se křidla Pěkná práce. Citovat
Tantor-BN Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Jinak karosář to laminoval s nějakou tkaninou, kterou do toho dával. Vypadal, že ví, co dělá Ono to každy robý s tkaninou to je také niečo ako sito a potom sa to zaleje tou tekutinou čiže on to robil normalne ale pekne to spravil..kolko si mu platil len zatu robotu bez nastreku ? Citovat
Ducatista Odesláno 6. březen 2013 Autor Odesláno 6. březen 2013 Oprava křídla, demontáž a rozebrání zadního zámku na kufru, demontáž krytky nádrže, dovoz auta do lakovny, odvoz z lakovny, opětovná montáž všech dílů na auto, nalepení křídla - 1300 Kč. [upravil dne 6/3/13 12:40 od Ducatista] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.