Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No když už jedeš do Štěpánova, tak si zavolej do Křelova, jestli tam nemají náhodou křídlo i s víkem kufru. Náhoda...
Zkusil jsem a jak všude jinde :D :

\".................... na 406 Coupe?\"

\"Co, kupé?\"

\"Jo, kupé.\" :D

\"Tak to ne, to vůbec, na kupé vůbec.\" :D

Právě to už sháním od září co V6 mám a obvolal jsem už kde co, ale nikde nic... Všelijaký tuning paskvily nejsou problém sehnat, ale to origo je málokdy ;) Ale dík za tip, že je v Křelově vrakáč jsem vůbec nevěděl.

Odesláno
nic nevrtej stačí přilepit lepidlem na čelní skla a drží to jako čert. Lepil jsem křídlo kámošovi na Fabii kterou pak poslal přes střechu, křídlo ulomil,ale zbytky co byly lepený tam zustaly.
Jenže na kolika bodech nebo na jaké ploše to křídlo bylo přilepený? Tady tohle drží na 2 bodech velikosti poloviny dlaně, bojím se nebo spíš nevěřím tomu, že by to udrželo jen na lepidle - přece jen vibrace auta, otvírání kufru,... čoveče nevím nevím... :myslim
Odesláno

když budeš postupovat přesně podle návodu na lepidle a místo kam se bude lepit odmastíš tak už to nikdy nesundáš leda odříznout strunou,ta plocha styku je dostatečná

• O 4 týdny později...
Odesláno

Křídlo pěkný,originál tvarem ale rozhodně ne výrobou,tohle někdo omáčkl do formy a vylaminoval.

Jináč když jsem daval na předchozí auto od MS design,tak taky se to jen lepí.

Pokud je z lamina takto a je celé uzavřeno,je dobré ho zespodu vrtnout,kvúli roztažnosti,ta pěna tam nemá co dělat v tom.

[upravil dne 5/3/13 22:52 od Milan+]

Odesláno

Milan+ : čoveče mě ale nepřišlo, že když jsem ho koupil, že by už bylo opravovaný, podle mě to tak je už z výroby a pouze předchozímu majiteli při havárce se z toho vytrhly ty spodní hmoždinky. Jinak karosář to laminoval s nějakou tkaninou, kterou do toho dával. Vypadal, že ví, co dělá ;)

Odesláno
Jinak karosář to laminoval s nějakou tkaninou, kterou do toho dával. Vypadal, že ví, co dělá ;)

Ono to každy robý s tkaninou to je také niečo ako sito :D a potom sa to zaleje tou tekutinou :) čiže on to robil normalne :D ale pekne to spravil..kolko si mu platil len zatu robotu bez nastreku ?

Odesláno

Oprava křídla, demontáž a rozebrání zadního zámku na kufru, demontáž krytky nádrže, dovoz auta do lakovny, odvoz z lakovny, opětovná montáž všech dílů na auto, nalepení křídla - 1300 Kč.

01032013162.jpg

[upravil dne 6/3/13 12:40 od Ducatista]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...