Fritscher Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 čau chtěl bych se zeptat něčeho ohledně sahar já vím že mi budete psát ať hledám ale ten problem co mám jsem nikde nenašel ale teď k věci ... mám problém s tím že mi nespínájí sahary při 90° pouze když zapnu klimu tak se bez problému točí a tím padem i chladí ale jak klimu ( mám automatickou) vypnu tak sahary nejedou a to i když teplota přesáhla dávno 90° ale když odpojím čidlo ( hnědé barvy ) jak jsem se v něcem dočetl tak sahary jedou na max výkon pak konektor dám zpět a nic ale ten hlavní problém je v tom že nespínají při teplotě kdy mají poradí někdo díky jinak je to P 406 2.0 benzín 1996 [upravil dne 6/2/13 16:40 od Fritscher] Citovat
Stejsn Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 HonzaZ mi poradil, ať se kouknu na relátka sahar, co jsou za přední maskou. Hlavně na jejich kontakty. Takže se na to chystám, protože mi nejde sahara na první rychlost. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 a me bylo receno ze je to prave tim hnedym cidlem. mam presne tu samou zavadu ... po odpojeni cidla se sahary roztoci . po zpetnem pripojeni se toci jeste par minut. ale kdyz dam klicek do prvni polohy sahary se hned zastavi. o vikendu vymenim cidlo a dam vedet zda to pomohlo ( pokud se mi povede zahrat auto nad 90 stupnu ;-) Citovat
Fritscher Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 jojo určitě dej vědět já jsem zkoušel čidlo z 1.8i a nic furt stejná závada tak nevím jestli to čidlo bylo taky vadný nebo nesedí na 2.0 což pochybuji protože ty motory jsou stejny skoro ale čidla byly uplně stejny ..tak nevim ale každopádně to zkus a dej vědet Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 no cidla vypadaji stejne ale maji rozdilne odpory. chce to zjistit podle vin kodu. me v kelly po sleve na PC vyjde na 350kc Citovat
Fritscher Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 i to je možný tak nejspíš budu muset sehnat to čidlo ale stejně si myslím že to nebude jen tím čidlem ale bude v tom zakopanej pes jako obvykle [upravil dne 6/2/13 20:54 od Fritscher] Citovat
Fritscher Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 a není možný že by to bylo i nějaky jiný čidlo z těh 3 co jsou na termostatu ? Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 jen male mezi info :-) dnes jsem se konecne dostal do kellyny a koupil nove cidlo. vecer ho vymenim ale asi se mi nepovede ohrat motor nad 90 stupnu. nemate nakou fintu tak to v teto zime ohrat ? Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 tak beznou jizdou motor na 90 stupnu neohreju :-/ bezna jizda je to ze 1 az 4 tocim na 5tisic ;-) Citovat
Fritscher Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 tak to ti neporadím ale já motor tímto stylem zahřeju ale zase tu máme asi tepleji okolo 3-5° C nevim jak u tebe Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 ve 23h bylo pod nulou :-) ale slibuji otepleni :-) sice tam 90 stupnu bylo kdyz jsem vzal zatacku na trojku ale hned to spadlo na 70 ... tak nevim zda se spustili sahary nebo se to jen schladilo naporem vzduchu. ale budu se snazit a vyzkouset to a dam hned vedet Citovat
pethrd2312 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Co se sahar tyce,tak jsme resil neco podobneho,akorad stim rozdilem,ze na coupe,akorad u me to bylo trosku ... rekneme razantnejsi... koupil jsme nove motory sahar,jelikoz se po pripojeni na tvrdych 12netocily,chvyli to bylo ok a pak zase zacly stavkovat,ovsem motory sahar byly OK,takze jsme si koupil nova relatka (3zelene co jsou na chladící stene) - stara byla zrezla a zkorodovana... koupil jsem novou jednotku bitron.. Ovsem,porad se nic nedelo,tak jsem se rozhneval a sel dal az k cidlum,ja osobne mam u termostatu 2 cidla.. jedno zelene a jedno hnede,kdyz jsem odpojil hnede,sahary se po otoceni klicu rozbehly - tudiz a zcela jednoduse,bylo za potrebi vymenit cidlo .Cidlo se vymenilo a vse je tak jak ma byt. Citovat
Fritscher Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 jojo mám to tím čidlem takže případ zdřejmě vyřešen ale to se uvidí až to vyměním Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 tak sehary uz se tocej jak maji ... po vymene hnedeho cidla a dnesnim testu ... cekani nez vyleze teplota nad 90 stupnu se sahary krasne rozjeli :-D Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Taky se mi netočí sahary na první rychlost. Mám manuální klimatizaci. Nerozjedou se ani po jejím zapnutí, nerozjedou se ani po odpojení hnědého čidla. Na druhou rychlost (kolem 105-110 °C) se rozjedou v pohodě. Díval jsem se na relátka a kontakty zkorodované nemají. Kam se podívat teď? Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 já jsem měl problém za paticemi relátek kde byl jeden drátek urezlý,netočily se mi taky na pomalou rychlost.Po zprovoznění vše fungovalo .Taky mám ručo klima.Holt se to chce i podívat dál .já jen že propojil a nešlo to pak jsem objevil drátek za paticí přerušen. Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Oks. Díky. Jo, nevím jestli to souvisí, ale po zapnutí klimy se ozve takové nezdravé plastové lupnutí, jako kdyby někde něco násilím přeskočilo. Mrknu na drátky. Zatím to nehoří; mimo město se teplota udrží mezi 80-100 °C a v nejhorším to druhá rychlost sahar uchladí taky. Citovat
miroja Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Toto je sice popis funkcie sahar robeny na 306-ku, ale mohlo by to byt podobne aj s niektorymi verziami 406-tiek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.