ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Jsou tu někteří, kteří se přeci jen pohybují v prodejí ND více než já a mohli mi poradit. Mám zájemce na jednotku BSI a jednotku motoru + 2 klíčky (jeden VF), druhej jen s IMMO, ale vůbec netuším co za to požadovat... Na zahraničních webech jsem se dopočítal částky 200€ a více bez klíčů... BSIčko je Siemens S105872300G, Motorová jednotka Magneti Marelli IAW 1AP.80 Foto: http://ChouLu.rajce.idnes.cz/Jednotky_P206_1.1 Kolik by jste viděli cca reálnou cenu? Děkuju moc Citovat
straki007 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Tohle tak za dvojku.......... Mozna trojku...... Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Straki proto se ptám.. já počítal, že za to někdo dá max litra.. ale jestli je těch 2-3 tis reálnejch, tak si je rád vemu Každá koruna dobrá a aspoň mi to přestane zabírat místo v garáži Děkuji Citovat
straki007 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Jj. Zkus trojku a kdyz se bude cukat tak sniz cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.