Dundy Odesláno 29. leden 2003 Odesláno 29. leden 2003 Co si myslite o tomto radiu? Ma to cenu? http://www.incar.cz/index_.asp?ID=701695789&l=katalog/katalog.asp&z=Sony&k=20&f=2&s=7&t=3&m=CDX-MP30 Citovat
Guest JR Odesláno 29. leden 2003 Odesláno 29. leden 2003 Toho Sonyho neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kamos to mel v aute a kvalitou zvuku byl lepsi i zakladni model Pioneeru (DEH-1400R). V tomhle pripade bych asi vzal toho Panaka Citovat
martin106S16 Odesláno 30. leden 2003 Odesláno 30. leden 2003 Fakt jo, já to mám v káře a nezní to zle. Navíc je to bez zesíku a jsou na tom napíchlí vepředu Sony 120w a vzádu Magnat něco kolem 230w a utáhne to v pohodě. Ale asi si pak na zadní straně rádia můžu dělat omeletu jak to bude hořet. Citovat
Harry Odesláno 31. leden 2003 Odesláno 31. leden 2003 To JR: to mě celkem fascinuje takové hlášky typu \"Sony néééé\" znám spousty instalací,kde Sony je a jsou bomba a každý kdo to slyší tak jen slintá.Sony celkem dost vydrží,má dobrou podporu třebaže dle \"tvrzení odborníků\" má o ničem zvuk.Ono asi taky záleží co chci aby to rádio hrálo.Znám nespočit lidí co mají mnohem drašší rádia různých značek a hrají se strašně plochou křivkou a potom bych řekl,že je jedno jaké to rádio je (myslím rozumné.Né shity od rákosníků)Rozdíly dle mého názoru i měření jsou na samém pokraji frekvencí a to jak dole tak nahoře...jenže ty nejsou až tak způsobeny špatným rádiem ale použitou technologií zesil. výstupů...ten Sonáč je celkem za rozumné peníze a klidně bych do něj šel Citovat
Dundy Odesláno 31. leden 2003 Autor Odesláno 31. leden 2003 Tak jsem do nej nakonec sel. Uz je IN a je to hezka hracka. Horsi je to s repro orig.PEU.Sem myslel ze mi nekdo tluce tyci do dverí. Je to jasny , dalsi akce bude repro Citovat
Guest JR Odesláno 31. leden 2003 Odesláno 31. leden 2003 Harry: Tahle hlaska je na tohle Sony. Vyssi tridy radii Sony jsou v pohode, proti tem nic nemam a nikdy jsem proti nim nic nerekl. O reproduktorech Sony muzu s klidnym svedomim rict, ze jsou to sracky a to ti rekne kazdej, kdo do muziky dela. Citovat
martin106S16 Odesláno 31. leden 2003 Odesláno 31. leden 2003 Hlavně do zadních repro neveď napájení přes orig. kabely, je tam vyhybka a hraje to na hovínko. Natáhni pořádný dráty pod kobercem a bude to hrát jak víno. Citovat
Dundy Odesláno 31. leden 2003 Autor Odesláno 31. leden 2003 A u prednich vyhybka neni? Je tam ten vejskac v zrcatku. Nemam tahat novy draty i do prednich dveri? Staci prurez???i v pripade zesiku?? Citovat
swine007 Odesláno 31. leden 2003 Odesláno 31. leden 2003 to Dundy: už jsi zkoušel v něm cd s mp3 ?? Jak dlouho v něm trvá načítání (minutu, hodinu?) Taky bych do něj šel. Citovat
Dundy Odesláno 31. leden 2003 Autor Odesláno 31. leden 2003 To swine007:No jasne jede to podle toho kolik tam je adresaru , mpkrusek a jestli je to CDR nebo RW. Deset adresaru FULL CD trva na RW cca 5-7s pri prvnim vlozeni. Jinak je hezky jednoduche ovladani a jsem s nim zatim spokojen. Ale ty moje repro ,Hruza Citovat
Guest JR Odesláno 31. leden 2003 Odesláno 31. leden 2003 kabely natahni i k prednim repro poradny. Jestli tzo mas jen z radia, tak staci prurez 1,5 mm2. Citovat
Stefan Odesláno 1. únor 2003 Odesláno 1. únor 2003 Dundy: třeba si to měl moc nahlas a on ti opravdu někdo mlatil tyčí do dveří bych ještě koknul na lak... :D Citovat
Guest Jenda Odesláno 2. únor 2003 Odesláno 2. únor 2003 Radši si ho jdi nejdřív poslechnout do krámu. Nemá dinamický vejšky a dost vysokou hladinu šumu. Citovat
Harry Odesláno 3. únor 2003 Odesláno 3. únor 2003 To Jenda: Prosím vysvětli mi pojem \"dynamický vejšky\" ??? A prozraď mi prosím na jakých výškáčích jsi to zkoušel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.