cappo2 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Čaute. Potrebujem zohnať plastový držiak do ktorého sa vkladá žiarovka smerovky a zasúva sa do svetla. Sú tam už opalené kontakty a smerovka raz ide a raz nie Mám 307SW kombi. Viete nejaký link kde sa to dá samostatne objednať? Dík. Citovat
vasekwalenta Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ahoj ja ji sehnal na vrakaci za 350kc.taky jsem mel kontakty vypalene... Citovat
Návštěvník Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Kupoval jsem jí v peugeotu asi za 270,- je stejná jako na 807. Citovat
Haator Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 caute, vyuzijem tuto temu po pol roku som konecne pozrela na auto zvonku, a ono to ma zadnu krytku v oblasti smerovky nie oranzovu, ale oranzovo cervenu pri stani a zapnutych svetlach tu smerovku skoro vobec nie je vidno, ze blika je to za jazdy inac? alebo na inych autach? da sa s tym nieco robit, aby to svietilo oranzovejsie? dost mi vadili VW okruhle smerovky, ale tie su aspon jasne oranzove, oproti tomu co mam ja Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 A nemas nahodou roztaveny drziak ziaroviek? ja som to mal a ziarovka bola vo vodorovnej polohe skoro a svietila, az po case zacala vynechavat. Citovat
Haator Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 ak to bolo pre mna, asi som to zle vysvetlila kryt na zadnom svetle je aj na urovni smerovky do cervena, nie cisto oranzovy kedze nemam koho posadit do auta, odstavila som ho na parkovisku, pozrela z 10 metrov, a z tejto vzdialenosti je to normalne oranzove to som chcela vediet ale aj tak je ten kruzok dost malicky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.