Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zapojíš to na to v pohodě samozřejmě, jen nevím zda si moc pomužeš, ale zase ma USB i SSD no, sencor neni moc dobrá značka na kvalitu hudby.. Ale poslouží snad.. . :)

http://www.mall.cz/autoradia/jvc-kd-x30 Jinak tohle si myslim, že je lepší značka :) A malý cenovy rozdíl no.. :) Taky tomu moc nějak neholduji, ale něco malo jsem se už od nich naučil :D:)

[upravil dne 4/2/13 20:02 od Feelly]

[upravil dne 4/2/13 20:03 od Feelly]

Odesláno

tak to jvc bych jeste asi koupil :) ale jde mi o to zda na to zapojim vsechny repro :) ale zase to jvc nema cd mechaniku ...

[upravil dne 4/2/13 20:04 od Print]

Odesláno

Ty tam máš 6 repro ?

A je to zapojené přes ISO ne? Tak toje v pohodě jen zacvakneš a jedeš protože přední vyškovy jsou na větvy s předníma a zadní jsou normoš takže normal 4x50w ja to mam stejně mam 6x repro a mam Pioneera.

A v pohodě :)

Aha no, ja CD nepouživam tak na to nějak moc nekoukam spiš to všechno nahažu na flashku a je to lepší... No ještě se kouknu na nějake :)

Doufám, že mě Pežoťaci za takovy amaterský vysvětlení nezabijí, jak řikam nejsem v tom nějakej expert ale něco malo už vím :)

[upravil dne 4/2/13 20:05 od Feelly]

[upravil dne 4/2/13 20:06 od Feelly]

Odesláno

jojo mam sedan :) takze diky za radu :) asi pudu do toho sencor ja totiz nejsem narocnej na hifi :) takze hlavni je ze mi budou hrat vsechny repraky :) diky felly ;)

Odesláno

jojo usb i cd :) mam hodne orig. cd a nechce se mi je vsechny davat na flash disk a nejaky pisnicky mam i na flash disku :) a pride mi lepsí kdyz to ma oboje :D

Odesláno

ChouLu, ale tak ja ho chápu... Když peníze nejsou tak nejsou, nebo jsou potřeba jinde.. znám to..:))

Jinak tenhle Pioneer taky vypada pěkně no, taky sem na něj čučel :)

[upravil dne 4/2/13 20:30 od Feelly]

Odesláno

Určitě se vyplatí si za toho pioneera připlatit ;) Sencora má děda ve 106.. podobného co si odkazoval a je to hrůza... zapinani ovladani a hraje to divne.. nechytá to moc stanice...

v SW mám Pioneera.. myslim 2200.. kupovan pred rokem a pul a plna spokojenost :) Přežilo 2 bouračky a hraje furt jak nové :)

Já jsem kupoval v listopadu do 206ky tu 1400ku a jsem naplno spokojen :) CD nevedu, vše si dávám na 16GB flash a hraju ;)

Odesláno

takze se ted rozhoduju mezi tema pioneerama bez cd mechaniky a z cd mechanikou :) uvidím :) kdyby aspon moje pegyna nepotrebovala novy brzdy a rozvody ...... tak bych vzal i neco treba za 2000 ale bohuzel to ted nemuzu :( ale slo by mi pak nejak napojit jeden s tech pioneeru na ovladani pod volantem ? :)

Odesláno

To nevím s tim övladaním pod volant je to cely divny, co jsem koukal je to docela drahá zaležitost :)

Ale asi to pujde koukni co uměj, ale ty lepší řady to uměj nevim jak tyhle :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...