Print Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 zdravim zapojim na toto http://www.mall.cz/autoradia-usb/sencor-scd-5045mr?v=446926 radio vsechny reproduktory ve 406 ? jak uz jsem psal tak autohifi moc nerozumim tak se ptam vas koupil bych i jiny v jine cenove relaci ale jsem student a na aute toho chci udelat jeste dost tak aby mi vystacily finance ale jinak si myslim ze mi tohle bude stacit dekuji za rady Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Zapojíš to na to v pohodě samozřejmě, jen nevím zda si moc pomužeš, ale zase ma USB i SSD no, sencor neni moc dobrá značka na kvalitu hudby.. Ale poslouží snad.. . http://www.mall.cz/autoradia/jvc-kd-x30 Jinak tohle si myslim, že je lepší značka A malý cenovy rozdíl no.. Taky tomu moc nějak neholduji, ale něco malo jsem se už od nich naučil [upravil dne 4/2/13 20:02 od Feelly] [upravil dne 4/2/13 20:03 od Feelly] Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 tak to jvc bych jeste asi koupil ale jde mi o to zda na to zapojim vsechny repro ale zase to jvc nema cd mechaniku ... [upravil dne 4/2/13 20:04 od Print] Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Ty tam máš 6 repro ? A je to zapojené přes ISO ne? Tak toje v pohodě jen zacvakneš a jedeš protože přední vyškovy jsou na větvy s předníma a zadní jsou normoš takže normal 4x50w ja to mam stejně mam 6x repro a mam Pioneera. A v pohodě Aha no, ja CD nepouživam tak na to nějak moc nekoukam spiš to všechno nahažu na flashku a je to lepší... No ještě se kouknu na nějake Doufám, že mě Pežoťaci za takovy amaterský vysvětlení nezabijí, jak řikam nejsem v tom nějakej expert ale něco malo už vím [upravil dne 4/2/13 20:05 od Feelly] [upravil dne 4/2/13 20:06 od Feelly] Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 ja mam myslim 8 jestly se teda nepletu Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 aha vyskovky v palubovce jsou s prednima tak v tom pripadne mam taky 6 Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 No jestly máš Sedan tak máš normal 6 Jen Coupe mělo 8 a jestli break to nevim.. Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 A ty chceš USB i CD? [upravil dne 4/2/13 20:08 od Feelly] Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 jojo mam sedan takze diky za radu asi pudu do toho sencor ja totiz nejsem narocnej na hifi takze hlavni je ze mi budou hrat vsechny repraky diky felly Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 http://www.zbozi.cz/vyrobek/pioneer-deh-1410ub/ Ještě koukni na tohohle Pioneera mam podobnyho a fakt super za ty peníze Ale pokud nejsi nějak naročnej tak postačí i sencor no Neni zač, když můžu pomůžu Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 jojo usb i cd mam hodne orig. cd a nechce se mi je vsechny davat na flash disk a nejaky pisnicky mam i na flash disku a pride mi lepsí kdyz to ma oboje Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Koukni na ten Pioneer asi nejlevnější a nejlepší možnost no Krom Sencoru teda. Citovat
ChouLu Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Sencora prosímtě nekupuj... nic horšího si do auta nepořídíš... za stejné peníze koupíš Pioneera, akorát nemá paměťové karty (dnes stejně nikdo nepouživá). http://www.mall.cz/autoradia-usb/pioneer-mvh-150ui EDIT: koukám, že chceš s CD... tak pak co ti doporučil Jarda [upravil dne 4/2/13 20:25 od ChouLu] Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ChouLu, ale tak ja ho chápu... Když peníze nejsou tak nejsou, nebo jsou potřeba jinde.. znám to..) Jinak tenhle Pioneer taky vypada pěkně no, taky sem na něj čučel [upravil dne 4/2/13 20:30 od Feelly] Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 no tak asi koupim toho pioneera s cd a usb a kola budou muset chvilku pockat Citovat
ChouLu Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Určitě se vyplatí si za toho pioneera připlatit Sencora má děda ve 106.. podobného co si odkazoval a je to hrůza... zapinani ovladani a hraje to divne.. nechytá to moc stanice... v SW mám Pioneera.. myslim 2200.. kupovan pred rokem a pul a plna spokojenost Přežilo 2 bouračky a hraje furt jak nové Já jsem kupoval v listopadu do 206ky tu 1400ku a jsem naplno spokojen CD nevedu, vše si dávám na 16GB flash a hraju Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 takze se ted rozhoduju mezi tema pioneerama bez cd mechaniky a z cd mechanikou uvidím kdyby aspon moje pegyna nepotrebovala novy brzdy a rozvody ...... tak bych vzal i neco treba za 2000 ale bohuzel to ted nemuzu ale slo by mi pak nejak napojit jeden s tech pioneeru na ovladani pod volantem ? Citovat
peugeot 206 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 pokiaľ má možnosť diaľkového tak stačí dokúpiť len redukciu a bude ti to fungovať Citovat
Feelly Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 To nevím s tim övladaním pod volant je to cely divny, co jsem koukal je to docela drahá zaležitost Ale asi to pujde koukni co uměj, ale ty lepší řady to uměj nevim jak tyhle Citovat
Print Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 ok prdim na to rozhodnu se mezi tema pioneerama..... asi kazdopadne diky za rady a ja se pochlubím na vlakne co sem si vybral za radio Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.