X-DEJV Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 zdravim mam problem z venkovni teplotou auto jsem koupil a v zrcatku chybělo čidlo když jsem zapl vyhřívání zadního okna naskočila pochvili teplota -70 a postupně to skakalo třeba do +50.Na konektoru byly nebsazeny piny 1a7. Nyni mi znamy dal cely zrcatko z 96tyho ale čidlo teploty bylo na pinu 6a7 po připojeni ukazal teplotu 70 a ta se stale držela i po 10min. tak sem dal čidlo do meho zkoušel sem to přehazovat na volnych pinech 1a7 a nic teplotu to neukaže --. nevite nikdo co stim jaky pin to patři? mam rok 99 diky Citovat
ferrari Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Otázka aj je, či majú všetky modely identické čidlo...myslím s identickými hodnotami. Citovat
X-DEJV Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 to by mělo byt stejny otazka na jaky čišlo konektoru to patři neni možny že teplota se ustaly třeba až druhy den??? Citovat
ChouLu Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Teplota ukazuje hned jak se připojí čidlo Jinak se podívej jak to máš zapojený u ričiče a to samé je u spolujezce plus tam jsou dva káble pro teploměr Citovat
X-DEJV Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 tak super vše vali všiml sem si že naklapěni zrcatka jde jedna poloha a to ještě opačně takže jsem to cely přehazel podle řidičovi strany na zbyly 2pini sem pich teploměr a vše vali jak ma takže diky ChouLu bez tvoji rady by mě to vubec nenapadlo DIKY:super Citovat
lassev Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Jenom ještě řeším tu venkovní teplotu čidlo jsem taky sehnal ale nevím kam ho připojit(Zrcatka mám manual) pokoušel jsem se ho připojit do konektoru dveře-karoserie a nic stále to ukazuje jen --.--C Tak mi tak napadá jestli se to nemusí povolit diagnostikou ale zase proč by to ukazovalo --.--C Poradí někdo? Má někdo diagnostiku v okolí Prahy? [upravil dne 15/11/13 18:04 od lassev] Citovat
miroja Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Na 306-ke to v diagnostike nie je. Pokial mam informacie, tak snimac je umestneny vo vonkajsom zrkadle spolujazdca, vodice vedu cez konektor zrkadla vo dverach, konektor dvere <-> stlpik, kablovym zvazkom okolo celej kabiny ku poistkam a odtial k stredovemu panelu. Citovat
i.hladik Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 I když je rok 2016,tak se také zůčastním diskuse.Také mi přestala ukazovat teplota a navíc natáčení zrcátek.Dráty jsou přelámané ve svazku u konektoru dveří.Pokud je tudy tažené i čidlo,tak se věru nedivím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.