Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam problem z venkovni teplotou auto jsem koupil a v zrcatku chybělo čidlo když jsem zapl vyhřívání zadního okna naskočila pochvili teplota -70 a postupně to skakalo třeba do +50.Na konektoru byly nebsazeny piny 1a7. Nyni mi znamy dal cely zrcatko z 96tyho ale čidlo teploty bylo na pinu 6a7 po připojeni ukazal teplotu 70 a ta se stale držela i po 10min. tak sem dal čidlo do meho zkoušel sem to přehazovat na volnych pinech 1a7 a nic teplotu to neukaže --. nevite nikdo co stim jaky pin to patři? mam rok 99 diky

Odesláno

Teplota ukazuje hned jak se připojí čidlo ;)

Jinak se podívej jak to máš zapojený u ričiče a to samé je u spolujezce plus tam jsou dva káble pro teploměr ;)

Odesláno

tak super vše vali všiml sem si že naklapěni zrcatka jde jedna poloha a to ještě opačně takže jsem to cely přehazel podle řidičovi strany na zbyly 2pini sem pich teploměr a vše vali jak ma takže diky ChouLu bez tvoji rady by mě to vubec nenapadlo DIKY:super

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Jenom ještě řeším tu venkovní teplotu čidlo jsem taky sehnal ale nevím kam ho připojit(Zrcatka mám manual) pokoušel jsem se ho připojit do konektoru dveře-karoserie a nic stále to ukazuje jen --.--C

Tak mi tak napadá jestli se to nemusí povolit diagnostikou

ale zase proč by to ukazovalo --.--C

Poradí někdo?

Má někdo diagnostiku v okolí Prahy?

[upravil dne 15/11/13 18:04 od lassev]

Odesláno

Na 306-ke to v diagnostike nie je. Pokial mam informacie, tak snimac je umestneny vo vonkajsom zrkadle spolujazdca, vodice vedu cez konektor zrkadla vo dverach, konektor dvere <-> stlpik, kablovym zvazkom okolo celej kabiny ku poistkam a odtial k stredovemu panelu.

• O 2 roky později...
Odesláno

I když je rok 2016,tak se také zůčastním diskuse.Také mi přestala ukazovat teplota a navíc natáčení zrcátek.Dráty jsou přelámané ve svazku u konektoru dveří.Pokud je tudy tažené i čidlo,tak se věru nedivím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...