lufrik Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Ahoj, mám P206 a včera při cestě z práce se mi při jízdě rozsvítila kontrolka dobíjení. Asi po deseti sekundách zhasla a za chvíli se toto opakovalo. Pak zhasla a už se nerozsvítila. Nesetkal se s tím už někdo? Díky moc za radu. Citovat
pastorek Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Takéto správanie sa dá vypozorovať keď viaznu alebo sú opotrebované uhlíky v alternátore. Samozrejme že príčin môže byť viac, toto je iba najčastejšia porucha. Citovat
lufrik Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Díky moc za radu. Pokud by to tedy byly uhlíky, dá to o sobě vědět nějak dopředu, třeba že to párkrát blikne a pak alternátor pojede nebo to začne svítit rovnou pořád a auto přestane po chvíli jet? Díky. Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Ako kedy. Nespráva sa to vždy presne rovnako. Napríklad mne sa stalo že kontrolka iba slabo svietila a pri dennom svetle to nebolo vidieť. Zbadal som to až v noci. Citovat
lufrik Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Mě se stalo, že svítila, ale jen chvíli. Pak zhasla a už se nerozsvítila, tedy zatím. Když svítila, šlo špatně i točit volantem. Jakmile zhasla, bylo vše OK. Těžko říct, co to může způsobovat. Mám jen obavy, aby mě to někde nepřekvapilo, když to člověk nejméně čeká a je daleko od domova:( Když ti to svítilo slabě a pořád, někde tě to pak překvapilo a auto přestalo jet? Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Šiel som 70 km ďaleko a až tam, potme, som zistil že presvecuje. Cestu späť 40 km zvládlo na baterku ale posledných 30 už na odťahovke. Odporúčam ti nájsť si čas a dať skontrolovať uhlíky v alternátore (dá sa to i bez demontáže alternátora) a celkovo premerať nabíjanie. Mohlo ísť o náhodu, zlý kontakt, preklzujúci remeň, odchádzajúcu voľnobežku (ak ju máš) Citovat
Alibaba Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Co takhle přidřený ložisko v alternátoru,nebo dosluhující drážkovaný řemen nepíská to když se to stane .Já když jsem měl horší řemen tak když jsem projel větší kaluží tak to zase zeslabilo světla po chvíli to zapískalo řemen se chytnul a zas to bylo ok.Po výměně řemene v pohodě.Toby totiž vysvětlovalo horší chod řízení,nebo má servo na 206 něco společnýho s el ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.