gebauerl Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 na Peugeotu 205 xl r.v. 86 1,4 se vedle kontrolky rezervy paliva se rozne cervena kontroka (vypada jak katalyzator nad kterym se neco odparuje) a pri poloze spinacky start se nic nedeje ( starter netoci). zajimalo by me co ta kontrolka znamena, at vim kde mam zacit! Jestli nekdo pa paru, poradte, diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Mám pocit, že je to nedostatek chladící kapaliny, nebo brzdovky. Vždycky se mi to plete, význam těch piktogramů, přijdou mi hodně podobný ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ten \"odpařující se katalyzátor\" je kontrolka přehřátí katalyzátoru. Jeslti je zničenej, nebo jen čidlo rač zjistiti sám... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Známý má 1,4 205 z ´89 a kontrolka přehřátého katalyzátoru mu svítí již dlouhá léta.Když si to pořídil, taky se mu to nezdálo, že by to mělo svítit, v několika servisech mu řekli, že si toho nemá všímat, že je to asi taková signalizace jako u naf?áku voda ve filtru.Jenže jemu to auto funguje normálně, až na podivný volnoběh, má elektronický karburátor a prý mu ho tu nikdo neumí seřídit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Je, to by mohlo být ono. Zvláštní, že na mé naftě to sem tam svítilo a po dolití chladící kapaliny tuším to přestalo. Tak možná špětně zapojená kontrolka. Asi na to juknu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebauerl Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 takze myslite ze ten starter a kontrolka s tim nema nic spolecneho, ze? mam tedy asi zkusit ten starter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts