DoktorC8 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Ahoj všem, prosím o radu jak sundat přední nárazník na Citroenu C8? ono to bude asi s peugeotem stejné. Citovat
standaPS Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Odšroubovat podběhy, kryt pod motor a vytočit šrouby z nárazníku. Potom ho vysunout dopředu. Opět si neodpustím mé oblíbené: Používej \"Hledání\" a najdeš. Stejně jako já teď. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 No je to návod na Lancii, taky jsem ho našel, ale nejsem si jistej, jestli to je stejný. V serviceboxu z toho moudrej nejsem. Jak to sundat u C8 určitě ví ferinko2, u P807 to ví HonzaZ, zkus je kontaktovat. Když jsme u toho, tak nechápu proč se takovéhle návody posílají na e-mail, kdyby to dal sem, tak se na to může kouknout kdokoliv. [upravil dne 31/1/13 22:44 od Bigbadjohn] Citovat
standaPS Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Jj, souhlas. Náraznik jsem sundaval na Fiatu stejně. Citovat
cari Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Ja to na C8 udelal takto: povolit jeden sroub krytu podbehu (napr. kdyz koukas na kolo tak vlevo u leveho kola) a trochu ho vyklonit a dostanes se k sroubu - POZOR jsou tam dva - ten bliz k blatniku je ten spravny (ten druhy drzi konzoli), na druhe strane to same a pak vysunout cely naraznik. Nezapomen sundat plastove kryty a sundat lanko od kapoty nez to vysunes Prace na 5min Je to jednodussi nez sundavat kryt pod motorem(alespon podle mne) [upravil dne 3/2/13 16:48 od cari] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.