kecod Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 praskla mi brzdova hadicka na spolujazdcovej strane vymenil som ju a po 3 mesiacoch mi praskla zase..... stalo sa to niekomu? praskla mi tam ako je uchytena na tlmici rovno dnu v tej gume....... Citovat
Michal.x Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 butto nekvalitní hadička nebo špatná montáž překroucená Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 tu špatnou montáž jsem neměl odvahu napsat , ale možná to byl vadný kus... Citovat
kecod Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 zla montaz .. to nie ono sa to ani neda zle namontovat lebo su tam presne vyrezy ako to ma sadnut na strmen a hore ako je blatnik a tak isto na tlmic.. mozno ozaj vadna hadicka ale dvakrat po nejakom case... Citovat
kecod Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 dnes som vymenil hadicku ale vcera ked sa mi to stalo tak uplne vytiekla kapalina pokial som prisiel domou... teraz som to ovzdusnil brzdi to ale nie tak ako predtim skoro az dole pri podlahe... ked naslapem tak zabera az hore .... moze bit abs zazdusnene ?? a este jedna vec ked splacim pedal tak ide pomaly dole ako keby je niekde unik ale presiel som celu sustavu a nic nevidno ze by niekde tiekla anii sa nestraca v nadrzke... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.