bubu912 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Dobrý den, mám peugeota 407 2.0 hdi a mám stále problémy se studeným startem. Pročítal jsem forum, ale nenašel jsem žádnou odpověď které by mi problém vyřešila. Popis problému: Při startování auto nenastartuje, nebo nastartuje a po chvilce chcípne. Dnes bylo šest stupňů a nastartovat se mi podařilo až na počtvrté. Když už tedy nastartuji tak se to chvíli háda, po nějaké chvíli je vše v pořádku. Servisák mi vyměnil žhavičky, nepomohlo. Vstřiky nechal otestovat, jeden byl špatný. Vstřik vyměnil a stále to nechce nastartovat. Už nevím co dál. prosím o radu. Děkuji Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 taky zalezi, jakej je tlak nafty, to se muzes podivat pres diagnostiku PeugeotPlanet 2000 Pri startovani, v provoznich datech, se zobrazi, jaky je pozadovany tlak paliva a zda je mereny tlak dostatecny bud je pak spatne cidlo nebo spatny (zaneseny) regulator nebo vysokotlake cerpadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.