Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

dnes som bol pozriet toto auticko. Kedze nepracujem moc dlho ale potrebujem nove auto a som rozhodnuty ist do noveho a nie ojazdeneho tak financne je toto premna super volba i ked sa trosku bojim kedze SEDAN som este nesoferoval a mal som doteraz len Hatchback. Snad si na to zvyknem.

No ale k teme. :) Chcem sa vas opytat, ze aky velky rozdiel je medzi metalizou a normalnou farbou. Ja osobne som vzdy tuzil mat cierne auto s chromovymi listami. Tunak sa mi to pri Allure splni. Jedina vec co riesim ej to, ze chcem ciernu a nie metalizu ale hovori sa, ze nemetalizovana farba sa rychlejsie poskodi. Je to az fakt take rozdielne? :/

Vopred dik za odpoved alebo dake reakcie :)

Odesláno

Pokud se nemýlím tak metalíza se dělá tak, že se nastříká barva a poté na ní čírý lak, u normální barvy je tužidlo v barvě tudíž tam není vrstva čírého laku

Odesláno

metalíza jako taková vydrží hodně,je to barva přikrytá lakem a ten má odolnější vůli k povětrnostním vlivům,jako je sluníčko UV záření,mráz voda a pod., kdežto normální barva bez laku po čase ztrácí odstín vyblednutím a používáním odmaštovadel na mytí,tak jako vyvětrává a porkuje a tim jde barva brzy prič,musí se používat na udržování hodně kosmetiky,prach se postupně dostavá do vnitřku vrstvy barvy,proto ta kosmetika,kdežto lak je celistvá vrstva,jakoby sklovina a po ní veškeré nečistoty sjedou jen po umytí vodou,nehledě na to,když se někde škrábne,tak lak se skoro lehce nechá opravit a není to skoro znát a barva když se škrábne,je to průšvih na skoro celý díl opravovat aby to nebylo poznat

jestli jsem to napsal blbě,klidně mě opravte :)

[upravil dne 30.1.2013 14:19 od vendelinek]

Odesláno

Pani dakujem za reakcie. Dnes som si uz zajednal vozidlo s metalizou :) Zajtra ho idem vyplatit a v piatok pravdepodobne pre neho :) SOm rad, ze uz patrim do vaseho klubu \"Pezotakov\" :)

Pootm ak mate zaujem nafotim auto :)

Odesláno
A aku farbu si teda vybral?

V Trnave mali predvadzaci model vo fullke a dali mi ho za skvelu cenu...v podstate za cenu Active takmer. Cize farbu som si vybrat nemohol ale je to v tej klasickej tmavo hnedej metalize :) Myslim, ze by bola hlupost ak by som to odmietol len koli farbe :)

Nafotim pani a urcite sa rad podelim o dojmy :)

Odesláno

za tu hnědou metlu buď rád:) taky ji máme na té naší předváděčce...

ano černá se mi hrozně líbí, ale je to nejhorší barva ze všech, co se udržování týče:fnuk je na ní vidět úplně všechno a v našich končinách se to čisté prakticky nedá udržet a pak to nevypadá ani trošku hezky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...