poldiss Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Tak mám další elektrickej problém asi 5-10s po nastartování se mi rozeběhnou sahary nevíte někdo kde by moh bejt problém? Citovat
dodino Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 moze byt vadne rele,ktore sa nachadza pred chladicom.musis demontovat masku pred chladicom.alebo az mas klimatizaciu,tak riadiaca jednotka klimatizacie.alebo cidlo teploty motora.alebo vedenie od cidla teploty motora. Citovat
Lubo181 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 tam ako je termostat su dve cidla to modre za normalneho pochodu ked odpijis tak sa rozbehne sahara zrejme to bude robit zradu Citovat
miroja Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Kolko snimacov mas na termostate? Akej su farby? EDIT: Ilustracne foto: [Edited on 30/1/13 07:55 by miroja] Citovat
miroja Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Takze predpokaldam, ze mas klimu. Ten hnedy by mal ovladat BITRON. Skus ho odpojit a skontrolovat, ci nema zaoxidovane kontakty. Inak, o tom to probleme sa tu uz hooodne popisalo. Pred nejakym casom som dal tu na forum aj taky maly elaborat o tom, ako funguju sahary v 306-kach. Citovat
poldiss Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 jojo mám klimu, kontakty zaoxidovaný nebyly, prostříknul jsem to kontaktolem pro jistotu, ale pořád to dělá.. díky zkusím si to najít Citovat
miroja Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Moznost c.2: BITRON EDIT: Aby si nemusel dlho hladat , zopar info. [Edited on 1/2/13 07:50 by miroja] Citovat
dodino Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 momentalne sa mi stalo to iste.pravy vetrak sa spusti na druhu rychlost a toci aj pri studenom motore.najprv som to neriesil ale po case mi zacalo preblikavat stop svetlo.teplomer ukazuje max 75 stupnov tak si myslim ze termostat nezatvara.skusal som vymenit rele ktore su pred chladicom,ale tam chyba nie je.bud to bude cidlo alebo riadiaca jednotka chladenia.vybral som jedno rela aby stale ten vetrak nesiel a poriesim to ked budem mat cas.motor by sa prehriat nemal lebo termostat prepusta.azby to bola riadiaca jednotka ktora stoji asi 200 euro mozno dam prerobit vetraky na manualne zapinanie. Citovat
X-DEJV Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 vyčisti kontakty relatek tam pod maskou ještě čidla na termostatu často to děla jen bordel dělalo mi to taky + se nikdy rozvitila i Stopka Citovat
poldiss Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Vyřešilo se to nejspíš samo. Jak jsem psal, akorát jsem prostříknul kontakty, ale to hned nepomohlo. A dneska jsem jel cca 100 km a ani jednou za cestu sahary nespustily tak doufám, že to tak zůstane Citovat
miroja Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Co mam skusenosti s elektronikou, tak ta sa vie sama iba pokazit, ale opravit nie. Pohladal by som BITRON... Skontroluj stav konektora a vlastneho BITRONu, ci tam nezatiekla voda. Ak je to tak, tak cim skor, tym lepsie a lacnejsie. Citovat
poldiss Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Tak BITRON určitě zkontroluju, ale všimnul jsem si, že se mi sám opravil i špatně ukazující teploměr venkovní teploty tak doufám, že i ty sahary budou v pohodě a bez zásahu. Citovat
miroja Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Tak vonkasi teplomer urcite nie je funkcne prepojeny so saharami, takze je to bud skutocne velka nahoda, alebo mozno nejaky spolocny problem s kostrou, napajanim... Citovat
poldiss Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 To určitě nebyl společnej problém, teploměr mi ukazoval špatně delší dobu, jen se teď sám od sebe srovnal. Zítra se snad dostanu s autem do garáže, tak kouknu na ten BITRON. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.