Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moze byt vadne rele,ktore sa nachadza pred chladicom.musis demontovat masku pred chladicom.alebo az mas klimatizaciu,tak riadiaca jednotka klimatizacie.alebo cidlo teploty motora.alebo vedenie od cidla teploty motora.

Odesláno

Takze predpokaldam, ze mas klimu. Ten hnedy by mal ovladat BITRON. Skus ho odpojit a skontrolovat, ci nema zaoxidovane kontakty.

Inak, o tom to probleme sa tu uz hooodne popisalo. Pred nejakym casom som dal tu na forum aj taky maly elaborat o tom, ako funguju sahary v 306-kach.

Odesláno

momentalne sa mi stalo to iste.pravy vetrak sa spusti na druhu rychlost a toci aj pri studenom motore.najprv som to neriesil ale po case mi zacalo preblikavat stop svetlo.teplomer ukazuje max 75 stupnov tak si myslim ze termostat nezatvara.skusal som vymenit rele ktore su pred chladicom,ale tam chyba nie je.bud to bude cidlo alebo riadiaca jednotka chladenia.vybral som jedno rela aby stale ten vetrak nesiel a poriesim to ked budem mat cas.motor by sa prehriat nemal lebo termostat prepusta.azby to bola riadiaca jednotka ktora stoji asi 200 euro mozno dam prerobit vetraky na manualne zapinanie.

Odesláno

Vyřešilo se to nejspíš samo. Jak jsem psal, akorát jsem prostříknul kontakty, ale to hned nepomohlo. A dneska jsem jel cca 100 km a ani jednou za cestu sahary nespustily :) tak doufám, že to tak zůstane :D

Odesláno

Co mam skusenosti s elektronikou, tak ta sa vie sama iba pokazit, ale opravit nie.

Pohladal by som BITRON... Skontroluj stav konektora a vlastneho BITRONu, ci tam nezatiekla voda. Ak je to tak, tak cim skor, tym lepsie a lacnejsie. ;)

Odesláno

Tak BITRON určitě zkontroluju, ale všimnul jsem si, že se mi sám opravil i špatně ukazující teploměr venkovní teploty :D tak doufám, že i ty sahary budou v pohodě a bez zásahu.

Odesláno

Tak vonkasi teplomer urcite nie je funkcne prepojeny so saharami, takze je to bud skutocne velka nahoda, alebo mozno nejaky spolocny problem s kostrou, napajanim...

Odesláno

To určitě nebyl společnej problém, teploměr mi ukazoval špatně delší dobu, jen se teď sám od sebe srovnal. Zítra se snad dostanu s autem do garáže, tak kouknu na ten BITRON.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...