Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani.. chcem si kupit nove auto.. rozmyslam nad citroenom z motorom 2,0 HDI 100kw RHR.. aky je vas nazor na tento motor? je to rok 2009 a do novsich davali uz 103kw tak neviem do ktoreho ist ale rad si dam poradit skusenejsim..

Odesláno

osobne foter ma tento motor v C5 II generacie.. ide krasne vladze a niesu s nim problemy.. ale kamos ma v 407 RHF co je 103kw a ten zase nieje podla mna taky zivy.. neviem ci su to rozdielne vahy aut a ci to moze tolko urobit ale proste nieje to uz take zive..

Odesláno

Tenhle motor mám v 308,najeto jen 110,ale bez problémů,trošku tam začínám slyšet nějaké cvrkání,asi řemenice,co odchází.Jinak do 1800 otáček mrtvola,pak vystřelí a jede,spotřeba cca 6 litrů,což je super na 1600 kilo těžkou krávu.:)

Odesláno

tak já ten motor měl ve 407mě a i teď v 807mě a u obou super, možná bych dokonce řekl, že v 807mě je krapátko živější, ale to bude asi převodovkou

Co se týká spotřeby, tak u 407my jsem byl cca 5,5l a u 807 dlouhodobě za 6,6l

Opravy na motoru zatím žádné ... ťuk ťuk ťuk ...

Odesláno

tak celkom dobre odozvy.. auto pouzivam vacsinou do prace cca 22km tam a 22km spat.. cesta plynula cize kludne na tempomat.. tak spotreby sa nebojim... kde tu jazdim aj dialky ale to menej... ale ta tvoja spotreba kveton je zaujimava na 807me.. to ma potesilo...sesterka ma 807 2,2 HDI a jazdi cez 8.. ale asi ma tazku nohu:mrk

Odesláno

já mam hodně lehkou nohu, jezdim každý den do práce 24 km po dálnici a jsem zařazenej v pravym pruhu v koloně jedoucí cca 100km/hod

zbytek jezdim okrsky a semtam Praha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...