Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pánové měl bych dotaz.Sestra si jde vybírat auto a jak už to u nás bývá bude to nejspíš Peugeot :D .Volba padla na 307.Chce auto kolem 100tis. a v benzinu.Je taková 1.6 16v dobrá volba? Popř. na co si dát pozor u 307ček? Předem dííky :papa

[upravil dne 10/4/13 14:42 od SV 24]

Odesláno

mám 1.6 a když jezdím na Slovensko plně naložen(Break) tak by se hodila 1.8 zatím spokojenost když jsem koupil měl 73800Km teď mám kolem 120000Km a spokojenost

Odesláno

Milovice-Snina cca 700Km 6,5L dá se i 6,2 normálně když jezdím teď (zima)tak 8,3 dá se i za 9L/100

:roll

svižné... to je věc názoru,krátká verze bude svižnější,měl jsem Felicii 1.6 benzín a na to že to je Break tak si myslím že to špatné není-mám to jako rodinný kombík;)

[upravil dne 28/1/13 21:02 od Gabriel 307]

Odesláno

jasný.moje sestra taky není žádný závodník,ale aby to trochu jelo.Občas ji to chytne :D

jinak mě zajímá na co si dát pozor při koupi: nějaká slabá místa tohoto vozu?!

[upravil dne 28/1/13 20:08 od SV 24]

Odesláno

pozor... :myslimja jsem měnil brzdy,rozvody,chladič klimatizace ale jinak to auto mě šetří(ťuk-ťuk) zatím ok,slyšel jsem že odcházejí zadní tlumiče

[upravil dne 28/1/13 21:30 od Gabriel 307]

Odesláno

Mno ja nevim kolik presne P307 v hatchbacku vazi ale pamatuju si ze jsem jel cca v r.2010 tehdy novou 308 na predvadecce a melo to neco okolo tech 80kW jako ma P307 1,6 a teda .. bylo to deeesne linyyy :roll

Bohuzel v benzinu se tady silnejsi 307 prakticky nesezene, treba na mobile.de se zcela standartne vyskytuji jeste silnejsi dvoulitry 103kW i 130kW. Napriklad tohle je naprosta vonavka :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-307-sport-140-klimaautomatik-8-fach-pdc-pulheim-bei-k%C3%B6ln/169872441.html?lang=cz&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&features=CRUISE_CONTROL&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&categories=Limousine&doorCount=FOUR_OR_FIVE

Edit: Pises ze chce auto okolo sto tisic nepochopil jsem z toho zda to je cena ci najete km :):papa

[upravil dne 29/1/13 12:48 od StibTo]

Odesláno

Tak ja neviem ... Jazdil som s tymto motorom v SW čku, o svižnosti podla mna tazko hovoriť, a spotreba hlavne tu bude velmi zalezať od nohy, a od trasi ... Trakže ak sa to bude cúrať iba v meste, a sem tam nejaka okolita dedina, tak na 6 litrov treba hodne rychlo zabudnuť ...

Na druhu stranu, otazka je, čo je to sviznost ... Zalezi, na com jazdila, oproti byvalej 306 tke s 1.4 kou by to bola \"raketa\" :D :D

Odesláno

ta 1.6 není žádnej trhač asfaltu, ale deeesne línýýý to rozhodně není. 1.6 bohatě stačí - brzda provozu sestra rozhodně nebude (MŮJ subjetivní názor - to auto je živý asi jako moje předešlá 309ka s 55kW 1.4kou...výkon motoru v 307 sice stoupl, ale s ním i váha auta). Osobně to mám jako rodinný kombík, výkon motoru je dostačující. Dálky po dálnici jezdím za 7l, rychlost 110-130km/h - ale jen to lechtám, nemám nohu pořád na plynu, po okreskách jsem se dostal na 6,1l. Po městě nemůžu sloužit, páč po něm nejezdim a chodim pěšky :D

Odesláno

To je úplná blbost tvrdit, že ta 1,6 je pomalá. Mám ji v sw a i plně naložený jede nádherně. Spotřeba je kolem sedmi, delší trasy mimo dálnice do 6,5.

Odesláno

sory za :xvul

ako moze niekto povedat, ze je vykon dostatocny ked ma pod pedalom pavuciny?...7l/100 na benzinaku? to mam ja na nafte :aut

a teraz k veci: ta 1.6 je relativne ziva, len to chce tak 3000ot a viac ako kazdy 16v

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...