Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jojo, tohle jsme resili na motorkari.cz, byla to audi RS6, jeste lehce doupravena :D

nejhorsi je, kdyz uz clovek je zalehnutej, leti 300, vitr ho sundava z motorky a ta audina jeste prida :D. No, ma maximalku na nejakych 340, kam se dostane jedine uz zavodni masina :D

jsem rad, ze se mi tohle stat nemuze, protoze ve 220 pomalu odpadavam z motorky a tak me vesmes da skoro kazdej dvoulitr :D

Guest Scratch
Odesláno

no, ono je to spis o tom zrychleni na motorce, ac se tomu uz auta hodne moc priblizila :D

obecne na ceskych silnicich da impreza, nebo evo i nejsilnejsi silnicni motorku, protoze ty auta takhle silny a 4x4, na to ta masina nema. Kor kdyz furt resime diry na silnici a sterk na krajnici :D

Odesláno

Scratchi,ale živě tě na té motorce za tou audinou vidím.Něco jako Jen počkej zajíci!

Odesláno

Taky jsem na to koukal. Pokud to bylo na německé dálnici mezi Augsburgem a Mnichovem, která je známá neomezenou rychlostí, tak proč si to nerozdat. Jsem pro, aby i unás v ČR byli některé úseky dálnic neonezené v rychlosti. Přece každý, kdo získá řidičský půkaz, musí být mimo jiné i duševně a psychicky zdáv. To znamená, že plně zodpovídá za své jednání a chování. A nese za své následky plnou zodpovědnost.

Odesláno

OK 406, to by ale s největší pravděpodobností byla ta dálnice u nás den co den uzavřená.

Guest Scratch
Odesláno
Scratchi,ale živě tě na té motorce za tou audinou vidím.Něco jako Jen počkej zajíci!

prave kvuli tomuhle jsem si radsi koupil nahace, ten tolik proste nejede :D

ale je fakt, ze na rovny dalnici za to umi tahat / na to slapat kazdy nemehlo :D

Odesláno

prave kvuli tomuhle jsem si radsi koupil nahace, ten tolik proste nejede :D

ale je fakt, ze na rovny dalnici za to umi tahat / na to slapat kazdy nemehlo :D

No že by zase naháč nejel:bojim

Můj Monster s4r jel 265 ale drýel jsem se jak vosa bonbonu:)

Guest Scratch
Odesláno

ja ve 230 (max co to jede s moji vahou na hrbe) jsem mel co delat, abych se udrzel, bud musim posilit svaly na krku nebo jezdit mene :D. Faktem je, ze v teto rychlosti jiz motorka neni stabilni...,

Odesláno

na já měl takový ten malý štítek co se dával kolem světla a vím že se mi opřel o budík.Byl to fofr.To byla strašná bestie vzpomínám na ni se slzou v oku.Byl to v podstatě závodní motor z 996ky daný do naháče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...