Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekny den sa praje,,potreboval by som vediet,ako je to z vymenou rozvodou ,v servise my bolo povedane ,vemenny interval rozvodov je 180 000km,sťažene podmienky,,240 000km normalne užívanie,nerozumiem tomu ako tovlastne je ,ja mam zakupeny peugeot z Francuzska a nemam servisnu knižku ,je to diesel 1,6 ,2008 rok vyroby ,a ma už 140 000km nabehanych ,mam ešte čas s tou vymenou ale bo už je načase to vymeniť ,podla nich by som tipol že je ešte čas ,poradite mi

dakujem

Odesláno

Nechával sis VIN prověřit zde na fóru v servisní historii podle vin? Jinak pokud nemáš 100% jistotu s těmi najetými km tak je nech udělat, stejně je to lepší při koupi auta nechat udělat, zas tak drahý to není a za ten klid to stojí, lepší než pak schánět motor;) jinak jak ti řekli v servisu, podle intervalů čas ještě je, ale JIM řemen nepraskne;)

Odesláno

Sak to povedali uplne jasne. Ak ma auto prekazatelnych 140000 km, tak mas este minimalne 40000km cas, ak jazdis \"normalne\", tak ich vymen pri 200000 a mas pokoj. Do 240000 by som necakal :papa

Odesláno

Přesně tak :)

Já koupil auto v listopadu a první co bylo, tak jsem vyměnil olej, filtry, zkontroloval brzdovku, co je v nádobce ostřikovačů a v chladiči :) Evidentně někdo auto na zimu připravil, takže jsem to měl jednoduší (do -40°C) :)

Odesláno

tak ,všetko čo ste spomenuli mam porobene ,vymena oleja ,filtre ,atd .len tie rozvody ma trapili ,skusim ich nechať nejakych 20 000km a potom ich vymenit ,ak sa dovtedy nič nestane ,dakujem ,

Odesláno

Pri akomkoľvek jazdenom aute ktorého 100% nepoznám históriu je alfa omega výmena rozvodov. Nevieš kade auto jazdilo, kto na ňom jazdil a kilometrov na počítadle by som sa tiež nedržal. Radšej dám pár 100€ za rovody ako 1000€ za opravu stretnutého motora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...