Pajac-DH Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Nazdar hoši, objevila se kontrolka diag.motoru při 87000km po které se mi zapl nouzový režim motoru, ktery trval vždy jen po dobu zaplého zapalování. Po zhurba 5 min. vypleho zapal.vše oka po dobu cca 10 minut, kdy to vše začlo znovu. Na dia. nám to napsalo ,\"nízky tlak nafty\" takže mám vyměnit palivový filtr. Uvidím, páč při 60000 km, býl prý filtr zanéřadeň. Tak jsem zvědav, jelikož to muže být prý zasranej palivový systém, což mě děsí. Máte někdo zkušenosti s touto závadou? Po vymzazání z ECU zatím nic, jen mi to žere 10l/100km dle PP (místo zvyklých 7,6l) Mám li nehcat vyčistit pal.system + zkontrolovat trysky + vysokotlaké čerp. dokud se mi to cele neposere ? Jaké mám vůbec možnosti ? A náhodou nevíte jaké značky jsou vstřiky a vys.čerp. u P307 2,0hdi 66kw 2002 SIEMENS či BOSCH ? Díky Citovat
davidekcz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Skus trošku hledat jsou toho tady mraky témat... http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=Antipollution+fault&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED Např... ;) [upravil dne 24/1/13 17:24 od davidekcz] Citovat
Dančák Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Začni tím že vyměníš palivovej filtr, pak napiš....víc zatím nemá cenu řešit, a zkoukni jak vypadá.... Citovat
Pajac-DH Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 ..to je mi jasné, zítra budu s mechanikem, tak jsem chtěl pozjišťovat a připravit se. Když už v 60000 to byl povlak jemného písku, jak jsem před chvíli zjistil, od bývaleho mech., tak co asi tak můžu čekat po najetí 20 tís. ....každopádně se určitě ozvu až to zjistím na 100%. Citovat
Pajac-DH Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 Tak jsem se konečně dostal na net, pač mi odešlo přiojeni...tak filtr mám už 14 dni vyměněný a bylo to masakrální zjištění po otevření pal.filtru. vypadalo to, jak u klenotníka(dno poseto \"zrnky stříbra\")..tak sme to vyčistili, hodili nový filtr a jezdím. Po týdnu ježdění mi PP udával spotřebu 8,5l a jak skončili mrazy, tak nějakých 8,2l. Koupil jsem čistič vstřiku STP INJECTOR přidal jsem jej do 3/4 nádrže a po vyjetí mám na PP 7,9l. Nevím jeli to tím, ale tak snad jo. Jen mi pořad motor řeve než se zahřeje a při rozjíždění na 2. rychlostní stupeň mi auto tak trochu pocukává, ale jak se to zahřeje tak to jde. Zvažuji ještě koupi čističe TEC 2000 Diesel Injector Cleaner nebo PRO-TEC DIESEL SYSTEM CLEANER, ale zkusím to nalít přímo do palivového filtru, jelikož se mi vedlejší okruh nechce kutit. ....co vy na to? ublížit by to nemělo,ne? Citovat
BV406 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 tak ja nevim, nechci te nejak strasit, ale stribrne sponky, zrnka nebo jak to nazveme, aspon dle zdejsich zkusenosti jsou z pridirajiciho se vysokotlakeho cerpadla ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.