Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry den potrebuju pomoct vypnout sklapeni zrcatek pres dia.

kdys jsem ve funkcich volitelnych zakaznikem tak jsem tam nasel sklapeni zrcatek ale nedari se mi je uplne vypnout .a skousel jsem zamikat klicem a taky se sklapjeji a bojim se ze je v zimne oddelam. mam peugeot 307sw

Odesláno

Zapni kľúčik do polohy 2 a podrž tlačítko sklápania zrkadiel aspoň na dve sekundy tak aby boli odklopené. Takto to funguje na 807. Zrkadlá potom nereagujú na zamknutie a odomknutie a zostanú v tej polohe v akej si ich nechal.

Odesláno

Já \"uši\" sklápím v pohodě už skoro 5 let i v zimě, sněhu, Alpách, všude. A...?

V poho, žádnej problém. Aspoň vždycky snadno poznám, že jsem auto zamknul :aut

Odesláno

ja sem vytahl kabylky od moturku v zrcatku a je to uz me to pořadne sr... kdyz rano jedu do prace a nic. udelal sem to u obou aut a je klidek pro mne funkce k nicemu !:)

Odesláno

Mne to zas vyhovuje, ale ja mám ešte soft zo začiatkov výroby a mne sa späťáky síce zaklapnú pri zamknutí, ale odklopia sa až pri otočení kľúčika v zapaľovaní. Okrem toho to viem aj celé deaktivovať tlačidlom sklápania späťákov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...