Guest zelda93 Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 heh, to já nevim, já mam centrál s dálkou... de asi o to, jestli máš centrál bez dálky jako bez přijímače na stropě nebo tim myslíš, jako že jsi ztratil jenom klíček. Citovat
PAJA106 Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 prosim, vas mam central bez dalky a chtel bych to na dalku...kde se da sehnat ovladac?a pokud ho sezenu tak se to musi sparovat s autem nebo jak na to?tomudle vubec nerozumim tak se radsi zepatm nez neco udelam... :-)dekuji Pokud máš na stropě vedle světýlka takovou černou kulatou bouli, tak to je přijímač a v autě máš nejspíš dálkáč (nejjednodušeji by se to ověřilo dle VIN kódu v serviceboxu). Pak by stačilo si dle VINu objednat klíč v peugeotu. Pokud v autě nemáš dálkáč, tak pak je výhodnější nějaká uni sada, která navíc už bude mít jiný systým, oproti tomu IRDA, co tam je původně (nebudeš muset mířit jakoby na ten přijímač). Citovat
Peta-k Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 prave ze tam mam takovej cernej srac u stropu tak dalka tam je akorat nemam ovladac.....ten ovladac musi byt primo z peugeotu objednanej a primo na 106ku?jaka je cca cena? Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 já sem spíš přemýšlel, (původně mi ten klíč nefungoval) že abych to nemusel párovat.... jestli to jde, tak na vrakáči sehnat vysílač(klíček) i příjímač... bohužel, známej ani neví, že se to do 106tek dávalo takže jich bude asi málo... jinak v autě mam v kufru ještě jeden přijímač ale nemam k němu vysílač :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.