Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 zdravim, chcel by som sa spytat, kde by mohol byt problem ked sa mi nedari sparovat telefon s autom. zmenil som FW v telefone (samsung galaxy s) a odvtedy sa mi nevie sparovat. pred tym to slo normalne. vsetky ponuky menu ohladne telefonu su ,mrtve\' Pomohlo by napr vytiahnut na chvilu poistku od BT? (myslim ze je to F14). dakujem Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 A robíš to dúfam pri vypnutom motore s kľúčikom v druhej polohe (zapnuté kontrolky)... Citovat
Marcel00 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 ked skusas parovat, mal by byt klucik v polohe zapnute a motor vypnuty. predpokladam ze BT sada je sucastou vybavy tvojho vozidla, ale zrejme ano inak by si to v menu radia nevidel. cinic ma predbehol [upravil dne 22/1/13 09:35 od Marcel00] Citovat
Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 jasne, klucik zapnuty, motor vypnuty... Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Máš v tom Samsungu originálny FW alebo si flashoval ROM? Dal si v menu auta vyhľadať nové zariadenia a máš ten Samsung \"viditeľný\"? Citovat
Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 ROM mam flashnutu, CM10. (BT som skusal sparovat s inym telefonom, slape v pohode) telefon som videl, ale teraz uz mi nic neponuka, neviem dokonca ani vymazat predchadzajuce parovania... Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Neponúka ti nič telefón alebo displej v aute? Čiže keď dáš SEARCH v menu BLUETOOTH palubáku tak nenájde nové zariadenie? Inak zaujímavé, že oficiálne to Peugeot vo viedonávode robí pri naštartovanom motore... Citovat
Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 ked dam hladat, tak neurobi ziadnu akciu... telefon auto najde, ale opacne to neviem spustit Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 A nemáš ho už medzi spárovanými zariadeniami? Postup na \"odpárovanie: Stlačte tlačidlo \"Menu\" Vyberte \"Bluetooth funkcie telefónu - Audio\" Vyberte \"Bluetooth Configuration\" Zvoľte \"Delete spárovaného zariadenia\" Vyberte názov telefónu, ktorý chcete odpojiť Zvoľte \"Áno\" Citovat
Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 bol sparovany pred flashnutim. ked dam Delet pair tak mi neurobi ziadnu akciu ako keby nieco ,zamrzlo\' preto rozmyslam ci nepomoze na chvilu odpojit tu poistku k BT. ci sa nejake nastavenia nevymazu. Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Neviem či pomôže len poistka... Akú verziu software máš v aute? (Podržať tlačidlá 2, 4, 6 a potom MENU) EDIT: Ešte ma napadlo, či ten Galaxy S nemá podobný problém ako Nexus S... Peugeotácke BT vyžaduje aby bol zadaný 4-miestny PIN kód na telefóne, ale Nexus S posiela tento kód ako 6-miestny aj keď sa zadajú len štyri znaky. Náprava by mala spočívať v: 1. Stiahnuť z marketu aplikáciu Bluetooth File Transfer 2. V menu auta dať vyhľadať nové Bluetooth zariadenia a spustiť aplikáciu na telefóne 3. Spustiť párovanie v tejto aplikácii (Remote folder -> Menu -> Search for devices) 4. Vypýta si PIN kód -> zadáme ten správny z auta. 5. Telefón by mal byť spárovaný... 6. Aplikácia Bluetooth File Transfer sa môže odinštalovať z tel. [upravil dne 1/22/2013 11:52 od Cinicman] Citovat
jojo_benco Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 mne pomohlo v minulosti pri podobnom probleme, ked som si premenoval telefon a potom sa to sparovalo... blbost, ale ja som inu cestu nenasiel Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 To je divné, pretože pri párovaní sa prideluje adresa (BT_ADDR (BlueTooth Device Address)... jedine že by to zmenilo aj tú... Citovat
jojo_benco Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 moze byt mne to ale pomohlo, pretoze inac som to sparovat nevedel a tiez som to sparovanie stare nemohol ani vymazat. technika vie byt obcas zla Citovat
Giorgio78 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 to Cinicman: vyzera to na problem ako opisujes. pretoze iny telefon sa s autom sparoval v pohode. skusim stiahnut ako odporucas. presne som zistil, ze telefon posiela stale vacsi pin kod a auto s tym ma urcite problem. dik za pomoc Citovat
Giorgio78 Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 takze sparovanie prebehlo uspesne... stiahol som aplikaciu a potom sa mi to sparovalo... tak snad to pomoze aj dalsim co budu podobne spekulovat s telefonom Citovat
Marcel00 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Peugeotacke BT si vystaci aj si jednociselnym pin. Aspon to nase bt v 308me Na 407 co mam ja je pevne dane... Citovat
spartan Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 ono existuje aj tato stranka na info o podpore telefonov http://sluzby.peugeot.sk/kompatibilita-bluetooth/ Citovat
Marcel00 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 to je sice pekne, ale najlepsie zistenie kompatibility zistis prieskumom, alebo realnym doskusanim. navyse tam niesu vedene vsetky telefony... no napriek tomu funguju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.