Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau mám menší problém,

Pár dní mi blbne počítač při startování.

Když ho zapnu běží tak 3 sek a vypne se a hned se zase zapne na ty 3 sekundy a vypne potom se zase zapne a už běží normálně načte se Bios a už je to ok.

!Tady tyhle problémy dělají když ho předtím vypnu myší přes start.!

Když předtím počítač vypnu rukou hlavním tlačítkem tak tyhle problémy s tím vypínáním nemám.Počítač se rozjede normálně bez problémů.

Tady tyhle problémy s tím startováním my začly dělat když jsem stáhnul a nainstaloval aktualizace před pár dny od Windows.

Pc mám čistý nemám v něm žádný vir nebo atd. testoval jsem ho.

Mám počkat na další aktualizace Windows třeba se to zlepší,nebo co radíte?

zatím ho budu vypínat hlavním tlačítkem.

dík :)

Odesláno

Pochybujem, ze to ma nieco spolocne s Windowsom ...

Hovoris, ze bezi 3 sekundy, a potom sa vypina ... Tak to nema nič spoločne zo systemom, nakolko prve 3 sekundy si PC len spočíta kosti, ram, cpu, atd, a nedostane sa ani podla mna po nacitanie jednotiek (hdd, DVDRW ...)

Takze by som mozno skusil vycistit, a prehrat firmware dosky na najnovsiu verziu ...

Odesláno

díky za rady,už to vypadá že by to mělo jet ok,2x jsem vypnul pc myší a jednou hlavním tlačítkem a start pc už je normální bez vypínání.

1.Jsem rozdělal pc a vysál ho od prachu po 2 letech (moc ho tam ale nebylo)

2.Podle Vašich rad jsem šel po zdroji. ZÁVADA BYLA ASI V KONTAKTU MÁLO DOTLAČENÁ KONCOVKA OD ZDROJE.Při puštěném pc jsem trochu pohnul kabely a počítač se vypnul.

Nebo není třeba možné že byl v kabelech třeba nějaký zkrat?Že když jsem koncovku odpojil a znovu zapojil?

Jo a ještě jsem zapoměl jak to ještě blblo tak při vypínání myší přes start,tak tam na monitoru vyskočilo psaní něco o - vynutit si vypnutí (bylo to tam nějak 2 sekundy a pak to zmizlo a pc se potom vypnul)

A teď když to jde vypínat a startovat normálně tak tam už to psaní při vypínání nevyskakuje a jede to vše ok jako dříve.

Tak to snad už pojede bez problémů.

dík :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...