Ivouš Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 čau mám menší problém, Pár dní mi blbne počítač při startování. Když ho zapnu běží tak 3 sek a vypne se a hned se zase zapne na ty 3 sekundy a vypne potom se zase zapne a už běží normálně načte se Bios a už je to ok. !Tady tyhle problémy dělají když ho předtím vypnu myší přes start.! Když předtím počítač vypnu rukou hlavním tlačítkem tak tyhle problémy s tím vypínáním nemám.Počítač se rozjede normálně bez problémů. Tady tyhle problémy s tím startováním my začly dělat když jsem stáhnul a nainstaloval aktualizace před pár dny od Windows. Pc mám čistý nemám v něm žádný vir nebo atd. testoval jsem ho. Mám počkat na další aktualizace Windows třeba se to zlepší,nebo co radíte? zatím ho budu vypínat hlavním tlačítkem. dík Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Pochybujem, ze to ma nieco spolocne s Windowsom ... Hovoris, ze bezi 3 sekundy, a potom sa vypina ... Tak to nema nič spoločne zo systemom, nakolko prve 3 sekundy si PC len spočíta kosti, ram, cpu, atd, a nedostane sa ani podla mna po nacitanie jednotiek (hdd, DVDRW ...) Takze by som mozno skusil vycistit, a prehrat firmware dosky na najnovsiu verziu ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Mě tohle dělal zdroj, zaky jsem pátral všude možně, i desku jsem zkoušel jinou, nakonec vyměna zdroje a je klid. Takže zkusit jinej zdroj a uvidiš Citovat
Cinicman Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Na 90% to bude zdroj ako píše Hurvajz... tiež som mal podobný problém na firemnom... Citovat
Otan Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Zkus si nechat projít pc u odborníků - http://forum.viry.cz/viewforum.php?f=30&sid=cc93d9c271cc33e58165e56187b20b08 :papa Citovat
Ivouš Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 díky za rady,už to vypadá že by to mělo jet ok,2x jsem vypnul pc myší a jednou hlavním tlačítkem a start pc už je normální bez vypínání. 1.Jsem rozdělal pc a vysál ho od prachu po 2 letech (moc ho tam ale nebylo) 2.Podle Vašich rad jsem šel po zdroji. ZÁVADA BYLA ASI V KONTAKTU MÁLO DOTLAČENÁ KONCOVKA OD ZDROJE.Při puštěném pc jsem trochu pohnul kabely a počítač se vypnul. Nebo není třeba možné že byl v kabelech třeba nějaký zkrat?Že když jsem koncovku odpojil a znovu zapojil? Jo a ještě jsem zapoměl jak to ještě blblo tak při vypínání myší přes start,tak tam na monitoru vyskočilo psaní něco o - vynutit si vypnutí (bylo to tam nějak 2 sekundy a pak to zmizlo a pc se potom vypnul) A teď když to jde vypínat a startovat normálně tak tam už to psaní při vypínání nevyskakuje a jede to vše ok jako dříve. Tak to snad už pojede bez problémů. dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.