Sniza Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Zdravim, potýkám se s problémem nefunkčního tachometru (Peugeot 206, r.v. 2000, 1.4). Vše ostatní na přístrojovce funguje. Ručička má občas tendenci se zvedat, ale pohne se max tak o 2, 3 mm. Jinak úplně leží. Vyfotil jsem pravděpodobnou příčinu, chtěl bych znát i váš názor, než budu investovat (jestli se s tím někdo setkal). Případně mi mohl dát kontakt na někoho v okolí Pardubic, Hradec Králové, kdo by to zvládl opravit. Díky Martin Citovat
ChouLu Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 No ale to je flex kabel k displayi počtu km a to vliv na ručičku rychloměru nemá Pokud má snahu se zvedat, tak příčinu znám a je to možné opravit, ale na dálku ti k tomu více neřeknu Citovat
Sniza Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Tady na foru jsem hledal a většinou se jedná o některý z těchto problémů: a)poškozené kabely vedoucí od snímače do budíků b)\"ohlomejzdané\" plastové kolečko snímače rychlosti c)studeňák v konektoru tachometru d)prasklá osička rafiky tachometru. Můžeš teda aspoň naznačit, jestli mám pátrat někde tady (viz body a-d), nebo se jedná o chybku někde úplně jinde. Citovat
command Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Tady na foru jsem hledal a většinou se jedná o některý z těchto problémů: a)poškozené kabely vedoucí od snímače do budíků b)\"ohlomejzdané\" plastové kolečko snímače rychlosti c)studeňák v konektoru tachometru d)prasklá osička rafiky tachometru. Můžeš teda aspoň naznačit, jestli mám pátrat někde tady (viz body a-d), nebo se jedná o chybku někde úplně jinde. Skus komplet rozobrat pristrojovku a možeš kludne potom vyradiť body b a d alebo zistiš že je tam ta chyba. navod najdeš tu akpomôže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.